Piękna i bestia

La Belle & la bête
2014
6,5 19 tys. ocen
6,5 10 1 18934
5,5 2 krytyków
Piękna i bestia
powrót do forum filmu Piękna i bestia

Byc moze to tylko moje odczucie, ale Belle wedlug mnie powinna byc brunetka, tak jak w kultowej
bajce. Trzeba jednak przyznac, ze Bestia wyszla im na medal. I w sumie to tyle plusow.
Bo z filmu nic wiecej nie pamietam... ani muzyki, ani twarzy aktorow, nie bylo w nim nic wartego
zapamietania... Jednak filmu Disneya nic nie przebije!
Jak dla mnie 4/10.

ocenił(a) film na 9

ja uważam wręcz odwrotnie...bestia im nie do konca wyszła nie miał kłów ani rogów wygladał jak lew
i nie wiem jak Ty to oglądałaś skoro nic nie pamiętasz...widocznie nie uważnie..bo twarze były specyficzne szczególnie buzia Yvonne [księżniczka] która jest piękną kobietą o anielskiej urodzie..także muzyka była wspaniała nie wspominając juz o genialnych efektach i porażających ujęciach

ocenił(a) film na 7
cookiexkannibal

Tu się zgodzę z powyższym wpisem, bardzo piękna i ciekawa interpretacja tej bajki, ale jeśli chodzi o Bellę to na prawdę nie wiem co oni widzą w tej aktorce, nie jest brzydka, ale i najpiękniejsza też nie jest..a już w którymś filmie z kolei widzę, że jest pokazywana jako niezwykła piękność...ale to każdy ma swój gust ;) Film godny polecenia :D

ganja13

+1 ;)

użytkownik usunięty
ganja13

No a Cassela pokazują jako księcia z bajki jak widać gusta są różne