Piękna i szalona

Crazy/Beautiful
2001
6,8 21 tys. ocen
6,8 10 1 20667
Piękna i szalona
powrót do forum filmu Piękna i szalona

Film na równi ze Szkołą uczuć. Nie wiem dlaczego w komentarzach tak wiele osób pisze że Nicole jest brzydka. Ona ma po prostu oryginalny typ urody inny od tych wszystkich Hollywoodzkich gwiazdeczek które wyglądają jak z metra cięte.

Kirsten Dunst świetnie wczuła się w rolę Nicole.

Oby więcej takich filmów.

ocenił(a) film na 8
Tomasz_Baczek

Zgadzam się z tobą Tomasz. I też lubię te dwa filmy :-) Mimo, że jestem kobieta, uważam, że ona jest sexi :)

ocenił(a) film na 9
Tomasz_Baczek

Też mi ten film przypomina Szkolę Uczuc, moze dlatego ze to niejest zwykla komedia romentyczna tylko film powiazany o milosci powiazany z dramatem. dla mnie 10/10 ZDECYDOWANIE!!!

Tomasz_Baczek

Film jest niewarygodnie nudny, po 20 minutach zaczyna irytowaći dłuży sie do ostatniej minuty!!! Typowa kiczowata hollywoodzka produkcja z happy endem dla nastolatkow!!!Kirsten Dunst bardzo irytująca w swojej roli, jedyny atut tego filmu to Hernendez,ale to za mało żeby mnie zatrzymać do końca filmu przed ekranem!!

Tomasz_Baczek

kamikat - coz kazdy ma inny gust.. Zgadzam sie ze Kirsten ma orginalny typ urody tez uwazam ze jest ladna:) ale napewno nie zgodze sie ze ten film przypomina Szkole Uczuc.. czemu wam sie te dwa filmy ze soba kojarza? Zwlaszcza ze mi sie Szkola Uczuc nie podobala byla strasznie przewidywalna..

shallot

dlatego mi napewno nie kojarzy:)

Pozdr.