Piękny umysł

A Beautiful Mind
2001
8,3 514 tys. ocen
8,3 10 1 513845
7,3 60 krytyków
Piękny umysł
powrót do forum filmu Piękny umysł

Ale oglądałam go w niezbyt dobrym dla siebie okresie życia. Przechodziłam załamanie nerwowe i było dziwne uczucie w tym momencie oglądać taki film.

Lid34

Dobrze ,ze nam powiedziales.Jeszcze napisz co to bylo za zalamanie nerwowe bo bardzo nas to interesuje

ocenił(a) film na 8
gex221

Dostałam dobrą pracę ale bałam się że jej nie podołam bo zaczęłam chorować. A z zastępstwem nie było łatwo. Stałam się nerwowa. Zaczęłam chudnąć tato się nawet bał, że wpadne w anoreksję. Byłam u psychologa czy u psychiatry już nie pamiętam. Tylko jeden raz dlatego, że wnerwiło mnie to co usłyszałam. Że to tylko myśli. To nawet ja wiedziała. Nie spałam po nocach. Zaalarmowały mnie dwie rzeczy: waga która spadła do 47 kilo a ważyłam 53, i to że nie mogłam zasnąć po dość mocnym środku nasennym. Rzuciłam leki i poddałam się. Powiedziałam że w końcu kiedyś będę tak zmęczona, że muszę zasnąć. Jak w nocy miałam lęki wstawałam zaświecałam światło i dochodziłam do wniosku, że noc nie jest taka straszna. Miewałam nawet myśli samobójcze. I nie wiem czy gdzybym sama się z tym nie uporała ktokolwiek by mi w tym pomógł. Właśnie była na "Czarnym Łabędziu" tydzień temu i tak sobie pomyślałam, że nie mogłabym pójść na ten film w takim stanie jak byłam wtedy.

ocenił(a) film na 10
Lid34

Z drugiej strony dzięki temu lepiej rozumiesz takie filmy i ich prawdziwość.

ocenił(a) film na 8
Lid34

Cieszę się że masz to za sobą.