schizofrenia to czesto opetanie przez demony, najgorsze jest to ze ludzie nie zdają sobie z tego sprawy... pewien egzorcysta kiedys przeprowadzil "wywiad" z demonem w ciele opetanego, w ktorym demon o tym opowiadał, jest to juz stary dokument zatwierdzony przez papieza
dlaczego wysmiewasz istnienie demonow? czy kiedykolweik umarłeś i sie przekonałes by móc cwaniaczyc? prosze o szczera odpowiedz:) nie wierze w kamehame ale trafiles akurat w moją ulubioną bajke;D kocham DB hihihihih
Ej chłopie to nie jest miejsce na takie. Lepiej pójdź do jakiegoś niezłego psychoanalityka. Obsesja na punkcie religijnym i to poważna.
Heh, wystarczy obejrzeć Paranormal Activity i już wiadomo czy sa demony czy nie :D Pozdrawiam wiarków i niedowiarków
Życie to fikcja'
A co gdyby to sen był życiem ,a dzień imaginacją?
Szczerze wasze wypowiedzi mogą być brane na poważnie na poziomie mechaniki kwantowej ,tylko i jedynie tam ; )
ilybj - Rozwaliło mnie to "schizofrenia to czesto opetanie przez demony" ,
co Ty chłopcze wiesz o tej chorobie ?
-Obejrzałeś jakieś pierdoły , i teraz rozsiewasz .
W tym wszystkim najśmieszniejsze jest to , jak sobie sam zaprzeczasz .
Najpierw napisałeś ,że schizofrenia to opętanie przez demony , i że oglądałeś jakieś tam pierdoły , a później napisałeś "dlaczego wysmiewasz istnienie demonow? czy kiedykolweik umarłeś i sie przekonałes by móc cwaniaczyc?".
Chłopcze , a czy Ty kiedykolwiek umarłeś i się przekonałeś ? Albo słyszałeś opowieści jakiegoś nieboszczyka ? ;)
Ogarnij się...
Ktoś tu sie zbulwersował czytając wypowiedź jakiegoś pajaca na forum. To dopiero jest śmieszne!!
Zbulwersował ?
-Wątpię .
Nie łudzę się ,że jakiś umysłowy pokemon , po przeczytaniu kilku opinii , przestanie pokemonem być.
Jednak jakby nie było , chyba mam prawo do wypowiedzi ?
-NIe jestem pewna , w końcu co to za demokracja , gdzie każdy może mieć swoje zdanie ...