Wspaniała, nie przewidywalna i zaskakująca część, bohater tego filmu jakim jest Saw jest niesamowicie jednak mądrym człowiekiem skoro opracował wszystko do końca z najdrobniejszymi szczegółami i przewidział wiele rzeczy jakie mogą się stać nawet po jego śmierci. Taka jest moja całkowicie osobista ocena i nie krytykujcie jej bo ja waszych nie zamierzam.
nieprzewidywalna?
odśwież tematy począwszy od saw3, chociażby nawet na filmwebie i kwestia powrotu Gordona dokładnie w ten sam (idiotyczny na dodatek) sposób została przedstawiona w Saw7.
Jak już mówiłem w innym temacie, bardzo się zawiodłem. Jedna z gorszych, jeśli nie najgorsza z części.
Jedyny plus to, że pokazano jak działa Reverse Bear Trap
PS fakt.. nie przewidziałem, że zrobią z Hoffmana (bardzo lubię tą postać) kolesia, który wpada na posterunek i wykańcza każdego niczym Terminator u Camerona z 1984r, ba na dodatek mając tylko nóż.
Na końcu przychodzą sobie nagle świnki trzy... i tutaj nagle on już nie ma pomysłu jak z tego wybrnąć.
"jest niesamowicie jednak mądrym człowiekiem skoro opracował wszystko do końca z najdrobniejszymi szczegółami i przewidział wiele rzeczy jakie mogą się stać nawet po jego śmierci"
To nie on jest mądry. To jedynie scenarzyści filmu mają na tyle pochrzanioną wyobraźnię, by wymyślić takie pierdoły.
Zgadzam się, jedna z najgorszych części. Sami już nie wiedzieli co nowego wplątać w przeszłość. Naciągane i przewidywalne. Jako fanka, zawiodłam się. Efekt 3D tez nie potrzebny. Wszystko było ciemne dzięki okularom, a poza kilkoma momentami gdy wpadają flaki w oczy, widoczny jedynie efekt głębi. Hmmm... 6/10