właśnie wróciłam z kina. jak dla mnie strata kasy na bilety w 3D. Zero efektów, chociaż film warty obejrzenia :)
2 efekty krwi na początku a później buba czyli nic, film słaby, lepiej oglądnąć w domu w 2d.
Zgadzam się. i może jeszcze ewentualnie lecąca piła na koniec, ale nic więcej i nic zachwycającego.
3D niepotrzebne.
zgadzam się. 3d jak najbardziej nie potrzebne. wydaje mi się, że film na tym tylko traci.
yyyy gdzie wy w kinie byliście?
W moim kinie "Cinema City Arkadia" było sporo efektów przez cały czas
Czy wg was film 3D to taki film gdzie coś lata przed wami cały czas?
spokojnie można zdjąć okulary bo na dobrą sprawę tylko napisy są w 3D, dla mnie to jakiś żart z tym 3D był.
@oskarek_89 - "Czy wg was film 3D to taki film gdzie coś lata przed wami cały czas? "
no jakoś nie widzę sensu dopłacania 10 zł za to, że widzę głębie na ekranie, że jedna postać jest z przodu druga z tyłu. No nie róbmy z siebie idiotów, że jakaś super technologia musi nam to pokazać bo sami na to nie wpadniemy.
Wylatujące przedmioty polegają jedynie na przybliżeniu i zmniejszeniu ich ostrości. To też nie jest jakieś super.
Zależy co masz na myśli mówiąc "efekty 3D". Wydaje mi się, że wszyscy myślicie, że 3D to pełno "wylatujących" poza ekran przedmiotów, a może od razu pułapki na siedzeniach jak to było w trailerze... A przecież 3D polega głównie na tej przestrzeni, że widać, że np. jedna postać jest gdzieś oddalona z tyłu, a inna na pierwszym planie. Oczywiście było kilka "wylatujących" przedmiotów pod koniec filmu. Raz mnie nawet odrzuciło trochę ^^ Ale przede wszystkim chodzi o tą przestrzeń. Byłem na kilku filmach 3D i na każdym jest tak samo :P
filmy 3d w normalnych kinach są beznadziejne. przed chwilą wróciłam z piły i jestem zawiedziona. zapraszam do imaxu na hubble 3d, najlepsze efekty jakie widziałam.
Mało tych efektów było. Dziewczyna co chwilę podskakiwała. I tylko ona. :)
Poza tym w momencie, gdy pokazywali wywiad w TV, film został zatrzymany z niewiadomych powodów. Na początku włączyli światła i muzykę, a film dalej leciał na ekranie. Następnie wyłączyli go całkiem na chwilę. Trwało to może 5 minut. Chwilę później przewinęli do kilka momentów sprzed zatrzymania i film leciał dalej. Dziwna sprawa.
efektów było tle co kot bnapłakał, nie radzę iść na to do kina, lepiej obejrzeć na kompie, strata 28 zł
w takim razie po co szlas na 3d ? pff... !!! tam zadnych efektow nie bylo... tylko 3d zrobili po to abysmy poszli z nadzieja ze cos fajnego na nim bedzie a tu wielka niespodzianka tak slabego filmu w 3d szczerze to nie widzialem i raczje malo krytykuje ale tu nie mam innego wyjscia. film oczywiscie fajny tylko ze z tego robi sie serial to juz 7 czesci i z tego co widzialem zapowiada sie na kolejne czesci...