PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42080
4,4 19 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

7 i koniec...

ocenił(a) film na 8

Mam nadzieje, ze nie beda sie bawic w kolejne czesci, zakonczenie mi odpowiada... Nie myslcie, ze jestem przeciwnikiem serii.
Przeciwnie, bardzo ją lubie, ale dobrze jest, ze tak sie skonczylo... nie ma sensu ciagnac tego dalej

ocenił(a) film na 1
maniekboy

7 i koniec.. I w ten sposób oceniamy film na 8 hehehehe

ocenił(a) film na 8
maniekboy

No dokładnie. Chociaż pewnie zrobią sequele bo liczy się kasa ale mam nadzieję że nie pogrzebią przy tym tej serii. Skt84 jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to zamilcz. Jeszcze nie dotarło?

użytkownik usunięty
Little_Jacob

tak jak mówisz.. kasa, kasa, kasa - póki co mieliśmy do czynienia z odcinaniem kuponów (z lepszym i gorszym skutkiem) gdyż nikt nie zarżnie kury znoszącej złote (czy aby jeszcze?) jajka. Przerwa jak najbardziej wskazana, aczkolwiek jestem przekonany, że w ciągu najbliższych 5 lat będzie kolejna część - pytanie tylko czy jako kontynuacja czy zupełnie nowa opowieść bazująca na znanych nam "zasadach" .

Oby tylko nie zrobiono z tej serii wypuszczanie filmów na zasadzie - Direct to dvd (czyli na rynek "wideo") - jak np. zrobiono to chociażby z "American Pie" - części od 4 do 7, czy 3 częścią "I Know What you did last summer" - niskie budżet, aktorzy z 3 ligi, scenariusze pisane na kolanie - przyczyniły się już do upadku niejednej serii.

ocenił(a) film na 1
Little_Jacob

Nie no lepiej pisać jedno a robić drugie :p Dotarło?

skt84

Saw 3D jako 7 cześć a nie ocena filmu u założyciela tematu.

ocenił(a) film na 8
come2me27

dokładnie :D
chodzi mi o to, ze 7 czesc powinna byc ostatnią...
Sorry, ze nie napisalem 3D i koniec, ale dla mnie zawsze to bedzie Piła 7 ;)

ocenił(a) film na 1
maniekboy

Ciesze się... Jeszcze brakuje komentarza tego trollucha little_jacob który powie, że przecież dawno wiedział o co chodzi tylko nie pisał heh :D

skt84

sam jesteś troll potrafisz tylko gnoić, ani razu nie obaliłeś żadnych argumentów LJ

ocenił(a) film na 8
michalzawiski

Powiedział to gość, co ocenił Szklana Pułapke na 2, a StepUp 3D na 10 ;/

skt84 ma racje, jestes typowym trollem ;)

maniekboy

a co ma do tego szklana pułapka czy step up. To jakie filmy lubie, to jest i wylacznie moja sprawa. Tani chwyt ponizej pasa, a poza tym wypowiedź skt84 była skierowana do Little Jacoba. I dowiedz sie co oznacza słowo troll.

ocenił(a) film na 8
maniekboy

No tylko co ma trolling do gustu filmowego? Zastanów się co mówisz

ocenił(a) film na 9
skt84

A zrozumiałeś, już co to seria filmowa ?

Robert831231

obawiam się, że nie, ale napewno powie, że nie musi, bo doskonale to wie.

ocenił(a) film na 9
michalzawiski

Pewnie tak, ale teraz brakuje osobniczki, płci pięknej, która zacznie nam pisać że to serial taki jak te tv :P

Robert831231

a nie martw się się to jest ten sam typ człowieka, tyle, ze skt84 sie przynajmniej nie obraza, a jesli się ten piekny osobnik pojawi, to napewno napisze, ze jesteśmy obydwoje prowokatorami i w każdym poscie nawiązujemy do niej.

ocenił(a) film na 9
michalzawiski

A ja tam i tak myślę, że nas lubi tylko nie chcę się przyznać, bo jak inaczej wytłumaczyć to że cały czas się do nas odzywa :)

Robert831231

wątpie poczytaj sobie kłotnie Buffy ze mną i z Little Jacobem oraz Konradem http://www.filmweb.pl/film/Pi%C5%82a+3D-2010-533274/discussion/bo+liczy+sie+hajs ...,1517074 i tu http://www.filmweb.pl/film/Pi%C5%82a+3D-2010-533274/discussion/Ciekawosta,150043 7. a to, że się do nas odzywa mogę wytłumaczyć w ten sposób, ze wiele kobiet chce, żeby do nich należało ostatnie słowo

ocenił(a) film na 9
michalzawiski

Przecież pamiętam, droczę się tylko :)
A właśnie qu3ss 3 część koszmaru następnego lata, myślałem że się popłaczę z bólu co zrobili z moją 2 ulubioną serią, horrorów lat 90<1 KRZYK>. Plus czytałem że miało to być inaczej tylko aktorzy z 2 nie chcieli zgodzić się na kontynuacje, i dlatego wyglądało to tak a nie inaczej :(

Robert831231

Wiele rozmów na tym forum jest bez sensu bo
rozumienie elementarnych pojęć rozjeżdża się u różnych uczestników.

ocenił(a) film na 8
skt84

Przykro mi ze nie umiesz czytać ze zrozumieniem i do tego nadal nie wiesz kim jest troll. Popatrz w lustro jeśli chcesz takowego znaleźć

użytkownik usunięty
maniekboy

tak swoją drogą jest już wersja DVDRiP oraz BDRiP - niestety nie ma żadnych dodatkowych/alternatywnych scen jak to miało miejsce w przypadku 4 czy 6.

użytkownik usunięty

Ta... przykre. :/
Poza tym w ch.. błędów i nieporozumień w tym odcinku.

ocenił(a) film na 8

Na przykład? ( nie licząc pierwszej publicznej pułapki)

użytkownik usunięty
Little_Jacob

http://www.youtube.com/watch?v=4SDD2-bDuK0

ocenił(a) film na 8

a co ci nie pasuje w tej pułapce?

użytkownik usunięty
Little_Jacob

To, że jej nie uratował a miał z dobre 10 sekund przewagi... <śmiech> 00:01 "po" egzekucji?? :|
Pomyśl.

ocenił(a) film na 9

YYY a to nie był czas ile ma jeszcze wytrzymać i dla tego była sekunda do końca a czas się zakończył po tym jak Bobby poległ?

użytkownik usunięty
Robert831231

Sekunda może i powinna być a nawet 10 sekund ale jeśli już to chyba na minusie... lol :|
Dagen zatrzymując urządzenie na 10 sekund uratował już dziewczynie życie bo czas uciekał i dojść powinien do 0 pierwszy!
Błąd z tym odliczaniem.

ocenił(a) film na 2

idiotyczne jest kiedy odlicza do 3 - raz, dwa, trzy - rzucając klucz facetowi z zakrytymi oczami (na dodatek liczy bardzo wolno, więc mija przynajmniej 8-10 sekund - idiotyzm!), ch.j wie po co to skoro w takiej sytuacji trzeba dzialac bardzo szybko.

ocenił(a) film na 9
wkurwiacz

Tu się zgodzę, a w ogóle wg mnie ta pułapka 9 na 10 razy zakończyła by się porażką, i powieszeniem biednego pana. Więc dodatkowo wg mnie gra zrobiona tak, żeby Bobby stracił kolegę.

użytkownik usunięty
wkurwiacz

No dokładnie.

wkurwiacz

Głupie było to rzucanie klucza.

użytkownik usunięty
michalzawiski

Po prostu jest tyle pomyłek i niedociągnięć, że aż do takiego filmu nie chce się wracać.

moim zdaniem wcale nie był taki zły