PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42097
4,4 19 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

ARCYDZIELO!!!!

ocenił(a) film na 2

FILM PRZEPIEKNY, SKLANIAJACY DO MYSLENIA, ZMIENIAJACY ZYCIE LUDZI KTORZY GO WIDZIELI, STALEM SIE NOWYM LEPSZYM CZŁOWIEKIEM. NAJWSPANIALSZY FILM DEKADY Z GLEBOKIM PRZESLANIEM WYPROWADZAJACYM LUDZI Z DEPRESJI. AKTORSTWO - GENIALNE! KAZDY Z AKTOROW POWINIEN DOSTAC PO 2 OSCARY I 3 ZLOTE GLOBY.
SCENY CHWYTAJACE ZA SERCE. FABULA SKOMPLIKOWANA I BARDZO PRZEKONUJACA, ORYGINALNA SCENOGRAFIA, KOSTIUMY I EFEKTY SPECJALNE. PERELKA KINEMATOGRAFII. JEDNYM SLOWEM JEST TO DZIELO PRZELOMOWE, SZEKSPIR KINA ROZRYWKOWEGO, WIELKIE OWACJE DLA NIEDOCENIONYCH REALIZATOROW TEGO PROJEKTU, MOCNY PRZEKAZ,
JUTRO OBEJRZE PONOWNIE. Zartowalem, jeden z gorszych filmow jakie widzialem 2/10, dobry tylko jako gore. .

użytkownik usunięty
wkurwiacz

Haha, dobre. Ale wiesz, to co Ty napisałeś ironicznie inni tutaj piszą na poważnie:)

ocenił(a) film na 9

powiem tylko tyle jesteś żałosny. Pisz jak człowiek niepodobało mi się i już a tak to tylko cwaniakujesz . Ja oceniam na 9/10 bardzo dobry jak na 7 cześć i tyle.

użytkownik usunięty
mateuszz27

porąbało ciebie? fim taki głupi , ze az plakac sie chce. krwi więciej niz na tyłku prostytutki

ocenił(a) film na 9

Ah ten cudowny język polski, "porąbało ciebie" i jeszcze cudowniejszy argument "krwi więciej niz na tyłku prostytutki" Niesamowity nie wiem skąd wiesz takie rzeczy, i w sumie nie chcę wiedzieć. Ale może mi objaśnisz co to ma w spólnego z filmem Saw?

ocenił(a) film na 8
Robert831231

Strzelam że nic

ocenił(a) film na 9
Little_Jacob

Ja też, ale może nas zaskoczy i jakoś błyskotliwie połączy ten argument z tą częścią :) Więc czekam z niecierpliwością :)

użytkownik usunięty
wkurwiacz

hahaha, do jebałeś tą końcówką:D