Byłem na premierze piły, która miała miejsce o 10.30 Film spoko. Kilka scen, a szczególnie 2 były dla ludzi o mocnych nerwach(najbardziej ta z samochodem). Film na prawdę super, przyjemnie się oglądało, trzymał w napięciu. Końcówka ciekawa, oczywiście nie będę jej zdradzał ,ale na moje szykuje się kolejna cześć. Jestem fanem Piły bo uważam, że to nie jest typowa wyżynarka aby zabić. Tutaj próbą poddawani są ludzie, którzy w życiu czymś zawinili a nie prości dobźi ludzi. Ten film a w zasadzie 7 części ma właśnie głębszy sens. Film spokojnie mogę ocenić jaką jedną z lepszych części i daję ocenę 8. Pozdrawiam i czekam na opinię tych co już też oglądali
A mam pytanie do tych co już widzieli ? Czy jest wyjaśnione coś w sprawie Dr. Gordona? Jeżeli tak to prosiłbym o zaspoilerowanie mi co się dzieje i co się wyjaśnia, gdyż w najbliższym czasie nie będe miał okazji wybrać się do kina ; )
to super, podejrzewam ze jak obejrze we wtorek wystawie ocene 9 lub 10 pozdrawiam
Nie chciałbym tutaj dawać spojlerów, ale koncówka jest lekko zaskakująca i pojawia sie tam Gordon, który bodajże przykuwa na końcu do takiej rury Hoffmana, który wcześniej prawie każdego pozabijał. Jest również ukazane, że współpracował z Jigsawem po tym jak wygrał grę w 1 cześci.
Kartas, a czym zawiniła żona Bobiego? Niczym, a nie miała szansy się wyswobodzić i umarła w męczarniach.