Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42226
4,2 12 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

Co lepsze?

ocenił(a) film na 7

Mam dylemat na co pojsc. Na Pile 3d czy na Paranormal Activity 2. Co bardziej polecacie?

ocenił(a) film na 3
kicikici2408

Zależy co wolisz..jeśli chcesz obejrzeć torturowanych ludzi, dużo krwi i lecący w kierunku ekranu kawałek jelit, idź na Piłę, Paranormal jest filmem który stawia na napięcie i to, czego nie widać. PA2=horror, Piła=film gore.

ocenił(a) film na 3
warfarian

" PA2=horror, Piła=film gore "

Tak to jest jak człowiek się nie zna , Gore jest elementem horroru który powstał w latach 60 !
50 lat minęło i ludzie nadal tego nie pojmują , ale to już ich problem , po prostu są ignorantami !

kicikici2408

A właśnie bo ja w ogóle się zastanawiam czy iść na ta piłe ??? opłaca się??

ocenił(a) film na 7
artek02_2

gdzies slyszałam że to najgorsza część, na Paranormal skargi że jedynka lepsza więc już sama nie wiem ;)

kicikici2408

byłam na obu.
Piła - niezbyt dobra, ale da się obejrzeć jako kolejną część układanki ;) oczywiście straciła już dawno swoją nieschematyczność (nie zaskakuje NICZYM) i wcale nie zdziwiłabym się, gdyby po tym (niby ostatnim) filmie pojawiło się jeszcze kilka(naście) kolejnych. które oczywiście, z czystej ciekawości, zobaczyłabym, ale nie z takim entuzjazmem, z jakim podchodzę do pierwszych części.
Paranormal Activity 2 - w ogóle nie umywa się do jedynki, która miała fantastyczną atmosferę. tu czekasz na jakieś "straszne" wydarzenie, którego ja osobiście nie zauważyłam. owszem, ze dwa razy przestraszyłam się, ale nie było to spowodowane paranormalnym zjawiskiem, tylko nagłym hukiem/uderzeniem, a nie o to przecież w tym filmie miało chodzić. film kończy się tak beznadziejnie, że poprzedziłam napisy końcowe stwierdzeniem "jeżeli to koniec filmu to był ch...". był.