PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42075
4,4 19 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

właśnie obejrzałam to w kine 3D i niestety mi sie nie podobało.Liczyłam na wiecej efektów specjalnych skoro to film 3D zamiast tego tylko kilka marnych prób.Przynajmniej sie dowiedzieliśmy że zabijał doktor ale ciekawe kim sa pozostałe 2 zamaskowane osoby w końcowej scenie które atakują hoffmana pewnie w Pile 18 sie dowiemy :) Pozatym szkoda że znowu nikt nie przeżył takie to smutne liczyłam że chociaż Bobby da rade bo tak sie wydawało w scenie w której się wspina po łańcuchach.I dlaczego zginął ten młody detektyw(zapomniałam imienia)?Może następne częsci bedą lepsze

ocenił(a) film na 9
gosia345

A tak z ciekawości skąd wiesz, że Bobby umarł? Młody detektyw umarł, ponieważ Hoffman był świrem, a 2 świnki to pewnie byli kolesie z początku.

Robert831231

A sorry Bobby rzeczywiście nie zginął pomyliło mi sie po tych łańcuchach :D ale i tak z wszystkich cześci piły lubie plakaty

gosia345

doktor nie zabijał tylko pomagał johnn'owi

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Hahaha
Nie ośmieszaj się. To tak jakby powiedzieć ,że Niemcy nie zabijali żydów ,ale robiły to komory gazowe.

ocenił(a) film na 10
Supernatural

No bo to prawda jeśli chodzi o doktora ; |

Supernatural

No tak supernatural zapomniałem, ze ty nie myslisz nad tym co oglądasz.

ocenił(a) film na 8
Supernatural

Supernatural twoje "mistrzowskie" porównania "podbijają" serca publiczności. Ty w ogóle wiesz co piszesz?