koniec tej telenoweli.Teraz by się przydało wszystko zebrać i spalić aby za 50 lub więcej lat nie podniecali się tym nastolatkowie.No właśnie czym bo horrorem tego nie nazwę.
mnie ten film sie bardzo podoba i chce aby powstała kolejna cześć ! a co zabronisz mi ? w tym filmie podoba sie własnie to że wszystko łączy sie w całość, jak w jednej czesci bohater walczy o przetrwanie a zas w kolejniej jest tylko pionkiem dalszej gry .W pile nie ma litowania czy to chłop czy dziewczyna kara spada na nich taka sama.I mam to w dupie ze to nie jest horror czy nie ważne, że fajnie mi się to ogląda bo dla mnie liczy sie fabuła! a tutaj jest genialna
hehe widze, że michał ,ma nowe zdjęcie. Gdzie sie podziało dziecko? :D (ta wiem że post jest "bardzo" na temat)
Ty jednak jesteś prostym kretynem, i mi się to też podoba. Na kolejną część tego krwistego filmu weż na kolana swoje dzieci i powiedz im że Bolek i Lolek są filmem dla dorosłych!.
Piła telenowelą?,ciekawe jak to uzasadnisz?.
"Huuurrrraaa!!!
Jak niewiele ludziom do szczęścia potrzeba:)
telenowela w stylu zabili go i uciekł.A dla mnie takie coś jest żenujące i denerwujące.Ta cała seria jest dramatem psychologicznym.
"telenowela w stylu zabili go i uciekł"
a przepraszam kogo zabili? i kto uciekł?,ty w ogóle oglądałeś którąkolwiek część?
"Ta cała seria jest dramatem psychologicznym"
nie-nie jest!
"A jeden odpowiedział jak zauważyłeś upośledzony chyba jest czy jaki kto wie ten od bla bla bla."
No tak tylko że ten według ciebie upośledzony, dużo w temacie Piły powiedział,i dobrze powiedział,więc takie teksty świadczą tylko o twojej głupocie,buractwie i niewiedzy nt filmu.Nie podoba się?,postaraj się w normalny sposób o tym napisać a wycieczki osobiste zostaw dla kolegów i znajomków,kapujesz czy mam ci to narysować?
Po 1 : Piła nigdy nie była horrorem
Po 2: Jak ci się nie podoba to nie oglądaj
Po 3 : Masz prawo do własnego zdania jak każdy ale zmiłuj się i nie pie..dol głupot
Gore? he he to jest nowy gatunek "Machochista" o średniowieczne tortury palce lizać dla miłośników gatunku :)
A cóż to czyżby PIŁA cie w jakiś sposób ubezwłasnowolniła i zmusiła cie do oglądania samej siebie w 7 częściach że tak się cieszysz na myśl że kolejnej nie będzie(przeczytaj to w tonie sarkastycznym-lepiej odda ton mojej myśli)Dam Ci dobrą radę-jak nie chcesz czegoś oglądac to nie oglądaj a nie użalaj się nad sobą
Hmm oceniłeś tą część na 1, całą serie oglądałeś jeśli piszesz o niej telenowela. Więc teraz moje pytanie po co oglądałeś "7" skoro początkowe części Ci się nie podobały? Posikałeś się podczas seansu i masz żal do kogoś? :)
Jak jakieś "dzieło" ci się nie podoba , nie wchodź w filmwebie na stronke zwiazaną z tym filmem
Trzeba być naprawdę psycholem oglądając to i się śmiać.A jeden odpowiedział jak zauważyłeś upośledzony chyba jest czy jaki kto wie ten od bla bla bla.
Pewnie nie stac Cię na pampersy:))
Dobra rada dla Ciebie-przeżuc się na Komedie byle nie czarne
To bla bla bla to było takie idealne podsumowanie twojej wypowiedzi swojego rodzaju streszczenie
A wiesz że ty i tobie podobni zostali przeze mnie przepowiedzeni kilka tygodni temu w jednym z postów na tym forum ?
Mnożycie się jak króliki wchodzicie i paplacie bez sensu nie podając żadnych argumentów
telenowela - bardzo trafne określenie. po sukcesie I części twórcy zebrali wszystkie popłuczyny i pokleili pozostałe 6 części. Fabuła rozdmuchana poza granice absurdu. Kolejne odsłony budzące raczej uśmiech politowania niż zainteresowanie.
"telenowela - bardzo trafne określenie."
głupie określenie-zważywszy na to że istnieje takie określenie jak seria filmowa:).
"po sukcesie I części twórcy zebrali wszystkie popłuczyny i pokleili pozostałe 6 części."
i pokleili je w znakomity sposób,w jedną znakomitą całość.
"Kolejne odsłony budzące raczej uśmiech politowania niż zainteresowanie."
taa i mimo tego obejrzałeś wszystkie tak?,skoro zawiodłeś się na częściach np 2 i3,to po jaką ch...ę oglądałeś następne?
"Mnożycie się jak króliki wchodzicie i paplacie bez sensu nie podając żadnych argumentów"
trafne podsumowanie,normalnie powiedziałbym że to wiosna tak na niektórych działa,ale niestety takie tematy powstają ciągle i ciągle powstawać będą.
Jeśli tak twierdzisz to na ch..j odpisujesz .Widać że jesteś jakimś obrońcom w stylu tych co od "Avatar" a takich jest najwiecej tu.3D jest przereklamowane i nie nowe jak samochody elektryczne.
Odpisuję komu,gdzie i kiedy mi się podoba.Nie jestem żadnym obrońcą,tym bardziej że na tej części kompletnie się zawiodłem.Jeżeli oceniasz coś na 1,to wypadałoby żebyś podał jakieś konkrety,bo jak na razie twoje posty to puste dziamganie które najzwyczajniej irytuje.Co do efektów 3D to byly cienkie o czym pisałem kiedyś -ogólnie to leją na efekty 3D.
"ale dobrze że było mało tych efektów"
Z jednej strony dobrze bo efekty mogłyby przysłonić fabułę,z drugiej jeżeli film ma w tytule 3D,to kurczę ale wypadałoby żeby to jakoś wyglądało.Moim zdaniem jeżeli coś robić,to robić to dobrze,albo 3D na full,albo wcale.No bo jaki był sens tych paru marnych efektów?.To całe 3D w tej części to pić na wodę,tylko po to żeby przyciągnąć dodatkowych widzów,coż marketing rządzi się swoimi prawami.
Pozdro.
Obejżyj sobie w 3D to http://www.filmweb.pl/film/Pi%C4%85tek+trzynastego+III-1982-34632 zycze powodzenia w szukaniu w kinach:)
"koniec tej telenoweli"
Czy aby na pewno?
http://www.filmweb.pl/news/B%C4%99d%C4%85+kolejne+cz%C4%99%C5%9Bci+%22Pi%C5%82y% 22-72030
Za parę lat wyjdzie piła 5d i widzom będzie śmierdziało kałem w kinie i kołki będą wchodzić w odbyt z siedzeń. Na to czekają prawdziwi fani piły.
Tak, tylko kiedy wchodziła do kin piła 1 to wszyscy podekscytowani, a teraz głupoty piszecie... telenowelą?? Wpierw pomyśl co piszesz: http://pl.wikipedia.org/wiki/Telenowela a potem zacznij wypowiadać się na takich poważnych serwisach. Piła jest horrorem, spełniając pewne kryteria, są wypisane tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Horror. Jeszcze jakiś gogus będzie próbował głupoty wciskać innym?? Dzieci neo chyba już są mądrzejsze od was. Nie bronię całej serii piły, lecz część, bo mi się podoba. Powinno być od 1 do 3 i zakończyć, wtedy byłby naprawdę mega świetnym horrorem, a tak twórcy zaczęli kombinować i mieszać, tak że jest co tu "blumkać" co do, głównie, ostatniej części filmu.
Jak chcesz kino 5d to idź ze mną. Ja puszczam takie bąki, że wszyscy na sali czują moc mojego "5d". Potem wszyscy wychodzą z kina i od razu stwierdzam, że oglądałem jakiegoś gniota. Najwięcej napuszczałem na "wojnie żeńsko-męskiej" dla dobra innych.
Na matrixie czy avatarze też sobie puszczałem cichacze ale tylko na tych z tyłu co buty kładą na siedzenia (bo im niewygodnie na długich filmach). Teraz wiesz dlaczego ludzie na filmwebie piszą potem, dlaczego dobre filmy im śmierdzą kałem :D