zobaczę jeszcze jeden temat, z durym pytaniem: "Czy będzie kolejna cześć?". To chyba wyskoczę przez okno. Poważnie tak ciężko zrozumieć, że to GAME OVER i co 2 temat na forum musi mieć takie DEBILNE pytanie? To już koniec, zamknięta całość jeżeli zrobią kolejną to mogą to tylko zepsuć. Ja się cieszę, że koniec był taki jaki był (bez spoilerowania, bo może ktoś kto to czy to czyta, jeszcze nie widział) i co najwyżej za rok mogę sobie zrobić maraton wszystkich 7 części.
Więc do tych do których nie dotarło: Chociaż by zarobił 200 milionów dolarów, nie będzie twórcy powiedzieli że nie, Tobin Bell powiedział że nie. Więc proszę o pamiętajcie się i nie pytajcie już czy będzie dalej. Albo mam lepszy pomysł załóżcie sobie jeden wspólny temat w dziale różne i tam snujcie swoje pomysły o czym będzie kolejna część która powstanie tylko w waszej wyobraźni :) Ja kontynuacji i zakładaniu tematów z pytaniem o nią mówię, stanowcze NIE i mam nadziej że do tych co, jeszcze to nie dotarło w końcu to dotrze :)
Proszę nie, mam nadzieje że się powstrzymasz od skoku z okna.
Jest sens w stawianiu piędziesiąciu tematów o tym samym? To chyba z nudy i nabijania sobie postów.
Ty jesteś tą osobą która wstawiła temat "Koniec waszych bzdur fani SAW" po czym sama powiedziała bzdurę? (jak już ktoś powiedział to nie Jigsaw odpowiada za to że gra z łańcuchami była nie do wygrania tylko Amanda)
Wy się tak zgadaliście z SUPERNATURAL że będziecie atakować każdego kto nie stwierdzi że Piła to bezwartościowy gniot
a Jigsaw to psychopata bardziej tępy od Jasona Voorhesa ?
Może przeczytasz temat a póżniej będziesz mnie krytykować. Przeczytaj wszystkie moje posty, a zobaczysz że to właśnie Ty teraz piszesz bzdury.
No właśnie trochę odpowiedź nie na temat.
I am Dexter, dzięki że się martwisz (tule) postaram się nie skoczyć, a nawet jak to mieszkam nisko więc musiał bym mieć pecha żeby sobie coś zrobić :) A co do nudy., to mam taką nadzieje chyba że niektórzy poważnie są tacy nie kumaci i ciężko im zrozumieć, że to naprawdę Koniec.
Tak, w opuszczonym budynku który jest moją własnością , jutro - ty sam - o 22 w nocy.
Ej, spiesze się więc kliknąłem na pierwszy temat, z góry dziękuje za szybką odpowiedź. A to pytanie:
Czy ktoś wie, czy będzie kolejna część piły??
proszę Cie... jak dobrze zarobi to chocby nie wiem jak zaklinało się studio, aktorzy, dublerzy i woźny z planu, to wszelkie deklaracje pójdą się je... (jakby to ujął Artur Boruc zapewne). To nie dzieło sztuki tylko hollywood. Inna opcja to zaraz pojawi się chętny na kupienie praw do serii, zmieni aktorów i puści jakąś durną kontynuację fabuły pod sztandarem Piła 8. Więc się tak nie zapieniaj, bo sie możesz przejechać ;) Mało to już takich akcji w hollywood był?