PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42075
4,4 19 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

3D już mi nie wystarcza! Ja chcę czyć na własnym ciele szpikulce wbijane w kolana, obcęgi wyrywające moje jaja i wiertło rozszarpujące moje bebechy!

to moze jakieś sadomaso, albo znajdz coś w stylu hostel ; )

ocenił(a) film na 1

Dokładnie. Piękni fani piły chcą czuć jak szpikulec wkręca im się do odbytu.
Jeszcze raz scharakteryzuje fanów piły:
Fani piły myślą że oglądajac brutalne filmy stają się silni i są pięknymi hardcorowcami ,bo oni są w stanie patrzeć na tak brutalne sceny bez zamykania oczu. Prawda jest inna. Fani piły to nieudacznicy życiowi i lamusy. Taka prawda ,sorry

Supernatural

Sam jesteś nieudacznik lamus, potrafisz tylko szczekać i obrażać

Supernatural

Homo sum; humani nihil a me alienum puto - może to co jest w Piłach jest nieludzkie ale każdy ma prawo wyboru filmów które chce oglądać...i nie krytykujmy się za to że Pan X chce mieć Piłe w 10D a Pan Y ogląda setny raz Rysia Wojowniczka...A wypowiedź Pana _LOF_ to dla beki a Wy juz to tak na serio....ech....

ocenił(a) film na 8
frantic84

5d?dobre...wchodzimy do kina,zaczyna sie film,drzwi są zamknięte na klucz i rozpoczyna się gra.Tylko jeden z nas wyjdzie żywy z kina."Lets the game begin...nie docenialiście starania reżyserów piły i ciągle było wam mało.Wasze usta pełne były krytyki,jadu ktory rozlewal sie na forum i jak zaraza rozprzerzestrzenial sie po calym necie.Teraz macie szanse przezyc horror o ktorym marzyliscie.pod fotelami znajdziecie klucz do waszej wolnosci w postaci siekiery.Za 5 minut drzwi sie otworza,idac prosto korytarzem dojdziecie do windy,ktora moze pomiescic tylko jedna osobę.przeciazanie spowoduje ze lina peknie i wszyscy kto sie w niej znajduje zginie.Wybór jest wasz.Zabijcie albo dajcie sie zabić...."

hiepik

hiepik to bylo świetne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hiepik

haah dobre.. ^^

hiepik

buhahahahaha dobre :D a żeby zabrać sobie popcorn trzeba z brzucha ekspedientki wytargać jakoś klucz to pojemnika z prażoną kukurydzą :D:D:D:D

hiepik

"Zapraszamy do kin... biletów 1000, miejsce jedno, przy wejściu rozdajemy piły mechaniczne. Kto pierwszy ten lepszy, i nie zapomnijcie kupić popcornu"

LOF, na pewno chciałbyś pójść na 5D? :D