Bardzo dobry film! Z pewnością za rok zobaczymy 8 część wspaniałej serii. I będziemy dalej mogli zagłębić się w życie Johna Kramera, wielkiego człowieka o złotym sercu. Ta postać zdecydowanie najbardziej zasługuje na szacunek i uznanie. Występował on w roli lekarza, terapeuty. Przeprowadzał bardzo skuteczną formę resocjalizacji. Ludzie, którzy przeżyli jego pułapki stawali się lepszymi ludźmi,zrozumieli swoje złe postępowanie i zaczęli doceniać życie. Jest on człowiekiem, którego warto naśladować. Szkoda, że w naszym życiu nie ma kogoś tak prawego i prostolinijnego. Czapki z głów!
Nie no bez przesady, 30% robił to po to by ludzie się zmienili, ale w końcu to był przeciecz psychopata
k0zak111wybacz,że Cię rozczaruję,ale nie będzie więcej części "Piły".Historia kończy się na "Saw 3D"
"Jest on człowiekiem, którego warto naśladować (...) Czapki z głów! "
Zmień obiekt urojeń na białe myszki - są najbezpieczniejsze !!!
Białym myszkom się kłaniaj.
Słyszałem. A co w mojej wcześniejszej wypowiedzi wskazuje na to ,że nie słyszałem o ironii?
Po trupach do celu? Super. Wiesz film z tego zrobili świetny, ale żeby chcieć taka formę resocjalizacji w normalnym życiu, trzeba być bez obrazy nieźle popieprzonym. Nie wszystko co skuteczne jest moralne i dobre.
ja również popieram autora tego tematu. John Kramer to wielka postać godna naśladowania. Zobaczcie jaki to był dobroduszny człowiek. przykładowo Cecil.. zabił jego nienarodzone dziecko (niby przypadkowo) a mimo to John dał mu szansę przeżycia. Jak pamiętacie jedyne, co miał zrobić, to pociąć sobie trochę twarz. Jednak wolał się potem dalej rzucać( "f**k u" , "u f***ing dead") i w konsekwencji nic dobrego dla niego z tego nie wyszło :)
po części masz rację. Jednak jego psychopatycznej natury również trudno nie dostrzec:)
Wszystko fajnie, ale uważasz że ktokolwiek ma prawo do więzienia ludzi i ich pośredniego zabijania?
John to był porządny człowiek. większość tych skurwieli zasłużyła sobie na taki los. Jednak jak zauważyliście Jigsaw był na tyle szlachetny, że dawał takim zwyrodnialcom szanse na przeżycie. Cecil zabił mu dziecko, a mimo to John dał mu szansę przeżyć. Jedyne co musiał sobie troche pociąć twarz
A czemu Ty w każdym poście na temat Piły piszesz to samo? Marna prowokacja, naprawdę.
buffy1977, po co zamieszczasz nic nie znaczący post do tego tematu. To, że John przydałby sie w naszym kraju nie trzeba chyba powtarzac. Wtedy najlepiej jakby zaczął od tych skurw****nów polityków darmozjadów
W naszym kraju, to nie którym przydał by się dobry psycholog, kozakowi i tobie nawet bardziej niż John w naszym kraju.
po raz kolejny dużo się wymądrzasz, obrażasz innych porządnych użytkowników tego serwisu. A niewiele mądrości wynika z twoich postów. tobie przydałby się taki psycholog, terapeuta jak John Kramer, może wtedy byś zaczął doceniać swoje życie. Masz zbyt mało pokory. Mniej mówić a więcej robić. to moja rada. I widzę stajesz po stronie zboczeńców i kryminalistów. John za to, co zrobił powinien otrzymać pokojową nagrodę nobla. święty człowiek
"I widzę stajesz po stronie zboczeńców i kryminalistów"
Masz widzenia, jak Baba Vanga super masz :) Nie wiem skąd, ci przyszło do głowy że staje po stronie zboczeńców (fetysz od stóp też chcesz karać?) i kryminalistów, jak ty tam o politykach i darmozjadach piszesz. Więc, ta Nadinterpretacja, jest zadziwiająca :)
Proszę , żeby głos w tym temacie zabierali tylko prawidziwi koneserzy filmowi, którzy potrafią docenić piękną,ponadczasową postaci Johna Kramera. Co cie tak w nim drażni? ze ludzie musieli sobie troche upuscic krwi, zeby zrozumiec swoje zle postepowanie? to skuteczna i sprawdzona metoda i w 100% popieram ty fetyszysto.
"Co cie tak w nim drażni? Takie głupie wpisy, mnie drażnią, :P
to skuteczna i sprawdzona metoda"
Tylko w filmie, nie mieszaj fikcji z rzeczywistością, jeśli tak skonsultuj się z odpowiednim lekarzem, na pewno ci wytłumaczy jak to się odróżnia.
A co do przytyku, o fetyszyści przyznaje, że jest zabawy tak jak każda twoja wypowiedź :)
Ciachorowski tobie przydałby się terapeuta bo chyba masz jakiś problem "porządny użytkowniku". Weź coś zrób ze sobą bo jak na razie się tylko nad sobą użalasz. Żałosny jesteś
Wiem o Pile więcej niż ty mógłbyś się o niej dowiedzieć przez całe życie
A mimo to nie uważam że John powinien istnieć na prawdę (jestem zwolennikiem kary śmierci nie resocjalizacji poprzez tortury)
Popieram, choć niestety legalizacja kary śmierci często wiąże się z jej nadużyciem, a nie wprowadza tego co ma wprowadzać.
Taki pikuś wg. Ciebie? To proszę bardzo upuść sobie prawie połowę z zawartości krwi, jaką masz w organizmie i to jeszcze poprzez taką metodę...Sorry, ale Ty masz ze sobą poważny problem i niezwłocznie potrzebujesz lekarza. jeśli to co piszesz, piszesz na poważnie..