PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42097
4,4 19 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

SAW

ocenił(a) film na 8

Wczoraj wieczorem wróciłem z kina, jestem wielkim fanem piły i powiem wam że był to FINAŁ w wielkim stylu.
Jak dla mnie była to najlepsza część, najbrutalniejsza, najbardziej krwawa, pułapek było najwięcej i co najważniejsze ciągle była akcja. W niektórych piłach raz na jakiś czas człowiek się nudził a tu ani razu nie miałem takiego odczucia film od początku do samego końca trzymał w napięciu. :D Uważam że jeśli ten film zarobi to znając życie powstanie kolejna część hehe ale to dobrze bo jestem fanem SAW

ocenił(a) film na 6
damianszu

Zgadzam się w 100%.
Mój umysł jest przeniknięty brutalności i właśnie takich doznań potrzebuje.
Z niecierpliwością czekam na VIII.

ocenił(a) film na 3
damianszu

Też jestem fanem Piły i po przeczytaniu tego co napisałeś wybieram się za godzinkę do kina. Mam nadzieję, że będzie warto.

ocenił(a) film na 3
damianszu

Wielce się rozczarowałem. Niestety ale dałem 3/10 ze względu na fakt iż film był w 3D. Gdyby była wersja 2D to może dodatkowo ten film podłapałby +1 pkt. Jednym słowem LIPA!

damianszu

Bo fani PIŁY dzielą się na tych, którzy kochają fabułę, zaskoczenia, wyjaśnienia, retrospekcje, zagadki itd (czyli np Ja) i tacy co uwielbiają za narzędzia tortur, krew, brutalność (np, Ty) :)
I tym drugim z całą pewnością film się podobał, bo zdecydowanie była to najbrutalniejsza część, ale dla tych pierwszych ta część była słaba, najgorsza. JA się zawiodłam, liczyłam na wielki finał w wielkim stylu (tak jak mówiły plakaty 'koniec wieńczy dzieło') a tymczasem było to bez sensu, chaotyczne. Nic praktycznie sensownego i dobrego się nie wyjaśniło. Zawiedziona :(
Pozdrawiam wszystkich fanów piły i takich i takich :) ;] za coś trzeba lubić ten film