PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42100
4,4 19 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

Tylko w 3D?

ocenił(a) film na 10

Mam nadzieję, że wersja 2D też będzie. Wie ktoś coś na ten temat?

użytkownik usunięty
slavoo

Z tym to różnie bywa.
Na początku (jak filmy 3d u nas były zupełną nowością) kinoplexy oferowały alternatywę 2D/3D. Od jakiegoś czasu już jednak z tym gorzej.
Np. Opowieść wigilijna była już tylko w 3d (można było wybrać tylko ścieżkę dźwiękową polski dubbing/oryginał), Toy Story3, Shrek4, Resident Evil i oczywiście Avatar również projekcie wyłącznie w 3d. Myślę też, że to zależy od kina, będziesz musiał posprawdzać repertuary.

2D na pewno dostaniesz na DVD i w ripach :P

ocenił(a) film na 10

Pytam po prostu dlatego, że mam wadę wzroku, która uniemożliwia mi oglądanie filmów w 3D :(((
Więc nigdy żadnego nie zobaczyłem i nie zobaczę. Mam nadzieję, że Piła VII będzie w 2D

ocenił(a) film na 5
slavoo

nie wiem jaką masz wadę, ale jazanim zaczęłam nosić soczewki, zakładałam okulary z kina na okulary lecznicze i było dobrze.

slavoo

Z całą pewnością w 2D też będzie. W Białymstoku są np 2 kina tej samej sieci, z tym, że w jednym nie mają sali 3D i tam zawsze są te filmy normalnie w 2D.

ocenił(a) film na 9
reja17

Raczej w 3d, a w tym 2 pewnie w ogóle nie będzie.

ocenił(a) film na 2
Robert831231

W przyszłym roku ma być Saw 8 4D. Będzie się działo.

ocenił(a) film na 9
rafffal

Ja już ci odpisywałem na twój "dowcipny" post na temat piły 8. Ani nie jest śmieszny, ani na miejscu, ale jeszcze raz: TO JEST OSTATNIA CZĘŚĆ ! Mam nadzieję ze tym razem to do ciebie dotarło :)

użytkownik usunięty
Robert831231

Ja akurat taki pewien nie jestem czy to będzie ostatnia część. Pamiętam jak o 5 mówiono już, że to ostatnia część... m.in hasła "You won't believe how it ENDS" itp.
Osobiście mam nadzieję, że 7 zamknie serie, a jeżeli już miała by być 8.. to chociaż po kilku latach przerwy.

ocenił(a) film na 9

http://www.imdb.com/title/tt1477076/faq Temat: Will this be the last film?
Teraz to, ja bym się bał że mogą Remek 1 zrobić, a nie 8 część :)

użytkownik usunięty
Robert831231

Przy produkcji Piły 5 też wciskano nam tą samą bajkę... więc się tym nie sugeruj :)

ocenił(a) film na 9

Sugeruje się tym, że po 5 mówili o podwójnej trylogii i 2 dodatkowych na zakończenie. Ale że wyniki 6 były słabe, to i postanowiono zrobić tylko jeszcze jedną :)