PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42075
4,4 19 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

Mało efektów 3D , ale były dobre i w niektórych momentach przerażały , pułapki wg. mnie niektóre fajne , ale nie lepsze niż w poprzednich częściach , a niektóre strasznie słabe. Fabuła średnia , klimat był , trzymał w napięciu , chyba najmniej krwawy ze wszystkich. Sądząc po zakończeniu będzie kolejna część. 6/10 Takie naciągane 6 ;)

ocenił(a) film na 6
Horroro_maniak

niby to ma być koniec ale zdaje mi się że wrazie czegoś sie przygotowali xD

qubi14

Spolier : a nie prawda bo po napisach końcowych jest krótka scena która pokazuję jak pomieszczenie w którym znajduję się Hoffman wylatuję w powietrze razem ze znajdującym się w nim Hoffmanem tak że trzeba było posiedzeić do końca napisów a nie wychodzić od razu ze wszystkimi ja to siedziałem bo byłem ciekaw no i była scena jak się rozleciał Hoffman na drobniutkie kawałeczki tak że pan Gordon tam przypiął nie wiem gdzie ale gdzieś przy tej rórze ładunki wybuchowe więc po tym napewno Hoffman nie wróci do kupy ( skończył jeszcze lepiej niż Jigsaw nawet na sekcje się nie nadaje XD ).

ocenił(a) film na 5
Kinematograf

No tak , ale co stało się z tym co nikogo nie uratował ?

Horroro_maniak

Przeżył, a właśnie. Może on razem z Gordonem będą współpracować teraz i w następnej części wpadną, zostaną zabici i tak cała saga się zakończy? Oczywiście będą też pułapki ale wówczas nie mógłby nikt przeżyć aby dzieła nie kontynuować.

ocenił(a) film na 5
kartas

Wg. mnie powinni zrobić tak ,że: Ten sławny będzie sobie tam gdzie jest (na razie) , Gordon poprowadzi grę dalej , wezmą w niej udział wszyscy co przeżyli z kolejnych części (nie będzie żadnych nowych) , Na końcu przeżyje jedna osoba uratuje sławnego i tak się powinno skończyć , ew. potem może zrobią jakiś prequel (?)