PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42076
4,4 19 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

Trzeba mieć 18 lat? Mam 16 lat, wpuszczą mnie na salę?

użytkownik usunięty
RmxWanted

Wystarczy, że pójdziesz z kimś pełnoletnim i na 100% Cie wpuszczą.
W Multikinie w Gdańsku podczas premiery wpuszczali ludzi jak leci, nie patrząc na nic.

ocenił(a) film na 4
RmxWanted

Oglądał ktoś w Rzeszowskim Heliosie bo nie wiem czy wpuszczają. Na stronie piszą ,że od 15 lat w na innych że od 18. Jak zamawiałem bilety to i tak zamówiłem ulgowy i przyjęła. Miał już ktoś z tym doświadczenia??

ocenił(a) film na 8
RmxWanted

Zależy jednym słowem od kina i biletera, bo różnica jest niewielka, w każdym razie próbować możesz, myślę że szanse są sporę, ale wybrałabym inne kino niż Multikino, bo oni się dosyć restrykcyjni.

ocenił(a) film na 8
uwieziona

Moja siostra jedzie z mężem do kina za tydzień, a ma darmowe bilety.
,,Dwa na Social Network i jeden na Piłę 3D poproszę xD"

waldeck

ja mam 13 i mnie wpuscili bez problemu a bylam wczoraj... bylam w cinema city

ocenił(a) film na 2
olusia2696

No olusia2696 zagiołaś mnie xD Ja mam 14 i jakoś też mnie wpuścili dzisiaj... W multikinie ;P

uwieziona

W Multikinie we Włocławku wpuszczają bez żadnego sprawdzania wieku i pytań przy kasie. Dla pewności najlepiej kupić bilet normalny, wtedy wchodzi się bez problemu.

ocenił(a) film na 8
michael5000c

właśnie tak zrobiłem
,przykro mi, ale film jest od lat 18"
myślałem, żę zabawię się w taliba i wysadzę to wszystko
albo Saw VIII 5D - poczuj to na własnej skórze

waldeck

W helisach jest od 15 piła. Ja ma 13 - i na salę zostałam wpuszczona. Jak już ktoś pisał, lepiej kupić normalne wtedy nie ma problemu. Bo z ulgowym to legitymację pokazać kazali, więc normalny wziąć musiałam ; /.

sewendejs

Był ktoś w Krakowskim kinie? W Cinema City, bo nie wiem, czy wpuszczają bez problemu?

RmxWanted

Niech mama wypiszę Ci zgodę.