czekałem na premierę z utęsknieniem,niestety po projekcji pozostaje olbrzymi niedosyt.To miał byc ten wielki finał o którym tak głośno trąbiono?,chyba nie bo ja widziałem kolejną niczym nie wyróżniająca się cześć z otwartą furtką do nastepnej itd,itd.
Ten cały Finał to czysty zabieg marketingowy mający na celu przyciągnięcie jak największej liczy widzow do kin,a co za tym idzie zarobienia dużych $$$.
Hoffman żyje,Gordon żyje,Dagen również zipie więc wszystko można spokojnie kontynuować w nieskończoność.
btw
kim byli pomocnicy dr Gordona?,może przeoczyłem ziewając lub po prostu przysnąłem.
Jeżeli ktos ma zamiar iśc na to do kina odradzam,za zaoszczędzone pieniądza lepiej sie najebać a film obejrzeć online,i mowi wam to maniak horrorów.
Też jestem zawiedziona i właśnie odniosłam wrażenie, że twórcy filmu wykonali go na siłę, tak żeby zarobić. Szkoda, bo z tego wielkiego finału można było zrobić naprawdę wielkie show. Wyszłam z kina z niedosytem.
I, właśnie, to dalej można ciągnąc w nieskończoność.
Mam takie samo wrażenie jak ty, czekałem z myślą że będzie to ostatnia, najlepsza część, a tu całkiem odwrotnie.
A ja właśnie odwrotnie, nie wyszłem z kina zawiedziony lecz usatysfakcjonowany, najlepsza część ze wszystkich.
A co do kontynuacji, nie mogę się doczekać...