co się stało z hoffmanem ? mam na mysli czy była jakaś scena po napisach końcowych ? Bo nie którzy mówili że jakąs była a jeśli tak to niech ktoś opisze co się w niej znajdowało :D
jedyną scenę zrobili znajomi dlaczego ludzie nie wychodzą z kina :)..nie było żadnej sceny.. może na dvd/blue-ray coś będzie ale narazie cisza
Wg mnie Hoffman umrze z głodu co będzie najokrutniejszą rzeczą jaką kiedykolwiek zrobiono komuś w Pile
Ale taki zły człowiek jak Hoffman akurat na to zasługuje
mogli by zrobic VIII ale to za jakiś dłuższy czas.. grę hoffa np
na VII się zawiodłem.. zero zaskoczenia praktycznie .. spieprzyli z tym ze podali ze gordon wraca..mogli powiedzieć że jakiś charakter z przeszłości wraca..a scena 1 z filmu powinna być dopiero na samym końcu w flashbacku gdy dorwali hoffa.. wtedy byłby efekt otwartej buzi "wtf ????" gordon tylko w zakończeniu i git
Dla mnie głównym problemem było to że już wcześniej widziałem filmik który jest dowodem na to że od 2 części planowano uznać Gordona za pomocnika Jigsawa
Ale to akurat sprawka fanów a nie twórców
Hoffmana widzę jako zaradnego osiłka , problem niewyjaśnionego dalszego losu jest więc bardzo ważny. Może go ktoś wszak uratować albo po prostu zginie z wycieńczenia Z działania takiej burzy mózgów na forum mogą wyjść dobre i przemyślane wnioski , zgadzam się :D
"spieprzyli z tym ze podali ze gordon wraca..mogli powiedzieć że jakiś charakter z przeszłości wraca..a scena 1 z filmu powinna być dopiero na samym końcu w flashbacku gdy dorwali hoffa.. wtedy byłby efekt otwartej buzi "wtf ????" gordon tylko w zakończeniu i git"
Jest dokładnie tak jak piszesz,sam o tym wspominałem.Pierwsza scena do dupy bo informuje nas o tym że Gordon żyje,środek taki sobie i końcówka również do dupy bo zaskoczenia brak- Czym tu się zachwycać?.
Pokazanie Gordona w pierwszej scenie to bląd ktory zepsuł praktycznie caly seans,na taki błąd 'ludzie od piły' nie powinni sobie pozwolić.
To powinien być porządny finał który godnie zakończy serię,tym czasem nastręczył więcej pytań niż odpowiedzi.
Jestem fanem serii,nawet części po śmierci Jigsawa jakos przełknąłem...
...ale Saw 3D to jedno wielkie shiiiiit.
Dziekuję.
w VI jak dla mnie to już zaczeli przeginać.. rozumiem karać kogoś za coś proporcjonalne do "zbrodni"...no ale za palenie fajek ? (samo to że NIBY w publicznym miejscu jest zabronione teraz jest karą ) no ale żeby od razu cie miażdżyc ? w tym momencie za samo ogladanie piły powinna być kara :|..w VII anwet nie mowie o spaleniu żywcem za "blednę uczucie" (zapachniało kościołem :P) bo to tez przesada.. lubie tą serie..jest jedyna w swoim rodzaju .. piątku 13 hallo etc skromnie mówiąc możecie ssać pile pałe :) - tutaj w końcu sie czeka na rozwój fabuły (od 1 do 7( nie tylko na wbijanie ostrza w ludzkie ciało.. oczywiscie mamy 38ml krytyków w naszym kraju wiec licze sie z tym że ktoś sie nie zgodzi :)
Zgadzam się z Tobą Psycho Daddy.
Bez sensu było to ,że pokazali Gordona na początku. Gdyby pokazał się dopiero na koniec to to mogłoby być szokujące.
A tak to wyszło mówiąc kolokwialnie do dupy
W flashbacku pokazano by jak do tego doszło.
No ,ale co po niektórym tutaj podobało by się nawet kręcone przez 2 godziny psie gówno. W końcu to też była by Piła.
Ponad to w trzech wymiarach:)