..od razu napisze że sie nieźle wkręciłem w tą serie i co roku czekam na kolejną cześć (co jest irytujące)..no ale litości.. wRuKwia mnie na maxa coroczna sciema od 3 lat ze to już koniec..a konczy sie to kolejną czescią..
****possible spoilers******
Zakończenie jest tak skonstruowane że spokojnie można zrobić kolejną cześć ..poza tym jeśli ktoś myśli że "dzieło" zostanie zaprezentowane do końca to się grubo może zdziwić.. na koniec dopieprzyli taki "szczegółem" a raczej DWOMA (nie chcecie wiedzieć!) że szczeka opada..
Nie mowie tu o zakończeniu ale o czymś innym..
Jeśli za rok zrobią ósemke ("KOniec konców") i rozmienią to już na totalne drobne to ja szczerze jako fan serii powiem.. GO FUCK YOURSELF WITH THAT SHIT !!
widziałem film ale ani razu mi szczęka nie opadła.. o jakich "szczegółach" piszesz?
Kim były te 2 świnki które z gordonem porwały hoffmana ?!?!? ..przegięcie na maxa normalnie.. teraz mamy niby błagać o kolejną cześc czy sie całe zycie domyślać kto to był :| ?.. że może joker i jeden z decepticonów :) ?
Kolejna ma być za kilka lat ..jak dla mnie mogłaby powstać ale tylko wtedy gdyby była testem hoffmana (w sensie że to on by biegał od pułapki do pułapki ze swoimi znajomymi - o ile jakichś posiada jeszcze na facebooku np )