Piła V - jakie wrażenia ?, jakie pułapki ? czy część piąta także jest mroczna i kończy się zagadką ?
Tak było super!
Jednemu gościowi obcięło głowę (rewelacja!) to trzeba zobaczyć na żywo.
Drugi dostał kwasem po oczach skwierczało w całym kinie! Dobrze że kupiliśmy zapas popcornu na cały film.
Ale w ogóle wszystko przebije scena kiedy gość musi połknąć całą paczkę żyletek. No po prostu mówię ci krew mu się lała nawet z odbytu. nie wiem jak to nakręcili. Chyba efekty specjalne.
A zakończenie nie uwierzysz...
jesteś debilem
eee tam pulapki.... a z zakonczeniem sie nie zgadzam:) wieksze dyskusje jak jzu inn9i obejrza film:D no ale..... maly spoilier........................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ... zal mi sie zrobilo pana S. polubilam go po tym jak rozprawil sie z pierwsza pulapka ( wbilo mnie to w fotel) moi ulubiency Mark Hoffman i Strahm !!!!
Piła V - czy to prawda że jest scena ( że gościu połyka żyleki - szpilki ) ? - i czy jest scena o Amandzie - ???