PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224341
6,4 49 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

A tak poza tym to film jest całkiem interesujący. Jak na thriler przystało trzyma w napięciu do samego (zaskakującego) końca. Dla mnie to takie połączenie "Se7en" i "Cube". Efekt - taki sobie, ale mimo to warto zobaczyć.

ocenił(a) film na 8
Lokot

Dubluję własny post aby przeniesc go na początek listy

Jak się ma do czynienia z debilami trzeba stosować debilne metody :(

ocenił(a) film na 8
Lokot

Jeszcze jedno:

NIE ODPOWIADAJCIE NA POSTY TYCH IDIOTÓW !!!

Każda, choćby najbardziej trafna riposta przesuwa ich bezczelny komentarz na początek listy. Tym samy psuje przyjemność oglądania kolejnym widzom a te dupki mają większą radochę.

Lokot

Postaram się pomagać w przenoszeniu tego posta na początek. Warto obejrzeć film, ale niestety niektórzy są chyba lekko niedorozwinięci i nie potrafią trzymać jęzora za zębami. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
lilarcor

Dubluję na początek listy. Lilarcor

użytkownik usunięty

Dlaczego administracja jeszcze nie wywalila watkow tych 2 pajacy? Swoja droga ciekawe maja rozrywki. Psuc filmy innym. Pewnie w podstawowce (czyli ostatnim szczeblu ich edukacji) ktos sie nad nimi znecal i teraz odreagowuja przez cale zycie. Wyrazy współczucia.

ocenił(a) film na 7

nie oglądałem, przenoszę

ocenił(a) film na 10
Dobry_2

Te skurwy**** mi cały film zespuły. Udusiłbym takiego gołymi rękoma. Jest to przykład jakim zagrożeniem moze być internet w rękach pryszatego SZCZYLA. ZBANOWAĆ ICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ocenił(a) film na 9
Effo

Dla dobra wszystkich! Niech sie unosi ponad spoilerami :)

ocenił(a) film na 1
Guerin

Chciałem tylko zauważyć, że owe spoilerowate posty zostało już dawno albo usunięte albo zablokowane.

ocenił(a) film na 9
Sauron

Ja niestety jeszcze przeczytalem posty tyh durniow zanim je skasowano co niestety popsulo mi troszke ten genialny film ;(

ocenił(a) film na 8
Yakoob

chociaż Twój post nie był na samej górze to dostrzegłem ostrzeżenie i dzięki ci wielkie!!!Film mnie po prostu zachwycił!!Więc i ja dolączam sie do akcji...gdyby nie to miałbym spieprzony film:]

użytkownik usunięty
Lokot

szkoda, że takie tacy dwaj debile wogle się urodzili! Ja niestety przeczytałam ich komenty, co całkowicie popsuło mi radość z oglądania filmu...szkoda, że najpierw nie natrafiłam na twój post...