A tak poza tym to film jest całkiem interesujący. Jak na thriler przystało trzyma w napięciu do samego (zaskakującego) końca. Dla mnie to takie połączenie "Se7en" i "Cube". Efekt - taki sobie, ale mimo to warto zobaczyć.
Dubluję własny post aby przeniesc go na początek listy
Jak się ma do czynienia z debilami trzeba stosować debilne metody :(
Jeszcze jedno:
NIE ODPOWIADAJCIE NA POSTY TYCH IDIOTÓW !!!
Każda, choćby najbardziej trafna riposta przesuwa ich bezczelny komentarz na początek listy. Tym samy psuje przyjemność oglądania kolejnym widzom a te dupki mają większą radochę.
Postaram się pomagać w przenoszeniu tego posta na początek. Warto obejrzeć film, ale niestety niektórzy są chyba lekko niedorozwinięci i nie potrafią trzymać jęzora za zębami. Pozdrawiam.
Dlaczego administracja jeszcze nie wywalila watkow tych 2 pajacy? Swoja droga ciekawe maja rozrywki. Psuc filmy innym. Pewnie w podstawowce (czyli ostatnim szczeblu ich edukacji) ktos sie nad nimi znecal i teraz odreagowuja przez cale zycie. Wyrazy współczucia.
Te skurwy**** mi cały film zespuły. Udusiłbym takiego gołymi rękoma. Jest to przykład jakim zagrożeniem moze być internet w rękach pryszatego SZCZYLA. ZBANOWAĆ ICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Chciałem tylko zauważyć, że owe spoilerowate posty zostało już dawno albo usunięte albo zablokowane.
Ja niestety jeszcze przeczytalem posty tyh durniow zanim je skasowano co niestety popsulo mi troszke ten genialny film ;(
chociaż Twój post nie był na samej górze to dostrzegłem ostrzeżenie i dzięki ci wielkie!!!Film mnie po prostu zachwycił!!Więc i ja dolączam sie do akcji...gdyby nie to miałbym spieprzony film:]