tiaaa to chyba filmow widzialas jesli uwazasz ze ten film to dno... no ale sa gusta i gusciki ;)
odraze?! hmm a co w jedynce bylo takie drastyczne?
scena wyciagania kluczyka w pulapce amandy albo amputacja ktorej w ogole nie widzimy?
heh mam wrazenie ze nawet nie ogladales tego filmu...
poza tym przypominam ze wiele filmow ma drastyczniejsze sceny a mimo to sa dobre (chociazby "Se7en")
We mnie film wywołuje odrazę jeśli nie ma kompletnie nic do przekazania, a jego fabuła opiera się jedynie na torurach..
Wszystkie inne czesci opieraja sie na torturach a jedynka jest swieza a raczej byla wtedy swieza w skostnialem amerykanskiej kinematografii.
A jezeli ten film wywolucie u ciebie odraze to nie bierz sie za slashery/gore po prostu. Dodam ze ten film jest BARDZO LEKKI w porownaniu do DOBRYCH mocnych filmow.
prawniczek6112, mam cichą nadzieję, że to był (nieśmieszny) żart... Zarówno jeśli chodzi o "Dzień Świra" jak i o "Piłę"... Cóż, do obrazu Koterskiego trzeba jednak dorosnąć...
1/10 to przesada gdyż coś ciekawego w tym filmie jest. Ciekawe jest gdy mogę się zastanowić, co ja bym zrobił mając do wyboru przeżycie, albo okaleczenie się, przeżycie, lub pozwolenie drugiej osobie żyć...
Ale to wszystko, film średni, nie zaskoczył mnie, choć oglądałem wyjątkowo nie przewijając co chwilkę o 10 sekund do przodu...
Piła to film świetny.Wcale nie był taki krwawy i odrażający jak pisze autorka tematu.Wogóle to nie jest horror tylko trzymający w napięciu thliler.To jeden z moich ulubionych filmów.Noi grał tu Danny Glower a on raczej nie gra w gównianych filmach.Piła 2 też była niezła choć słabsza od jedynki.Niestety Piła 3 i 4 to już kompletne dno.Liczy się w nich tylko krew i tortury.Autorka ten temat powinna zamieścić na forum 3 lub 4 bo akurat tam pasuje jak ulał.Pzdr ;).
"odraze hehehe, co za dzieciaki... Zal mi was muminki PILA 10/10 SUPER HORROR"
Sorry za bezceremonialność, ale...
-8 dla "Statku Widmo"
-1 dla "Obcego" (!)
-8 dla "Piły III" (!!!)
-1 dla "Dnia Świra"
Toż to jest hipokryzja, wyzywanie od dzieciaków... Chopok, jeśli to prowokacja, to nieśmieszna. Jeśli nie... Cóż...
oj tam, daj mu spokój, niech mysli, że sie zna.... to , że nie odróżnia gatunkow filmowych nic nie znaczy...
Witeczek majteczek ja chociaz ogladalem jakies filmy, a ty? hahaha co za idiota
Eh, Dżejson, Dżejson... Jeśli TO nazywasz filmami, to nawet gadka, że "O gustach się nie rozmawia" nic Ci nie da. Chopok, moje oceny - moja sprawa, Ty do nich zaglądać nie musisz :-P
Zajrzyj sobie w "Ulubione". To są tylko te filmy, które raczyłem ocenić na 10. Hmmm... Chyba jest ich więcej niż wszystkich Twoich ocen razem. Już kminisz kto tu jest boss? ;-)
chyba Ty nie wiesz.. to była aluzja, że on ma mózg a Ty nie... chyba Ci sie cos pojebalo z iluzja.... zdarza sie
Czlowieczku marny nie wiem w której tam klasie jesteś,ale poproś pania zeby zaczela z toba nauke indywidualna...