Jeszcze żaden film tak mi nie zrył psychy jak ten :) Przez 2 miesięce po tym filmie musiałam zasypiać przy zaświeconym świetle, bałam sie zostać sama w ciemnym pomieszczeniu :) A kiedyś w nocy mi prądu zabrakło i musiałam siedzieć w tych ciemnościach: masakra, jakie schizy przechodziłam :) Film jest genialny :)
Co ty nie powiesz!!! Zrył ci psychę? Przechodzisz schizy? Bałaś się zostać sama w ciemnym pomieszczeniu? Normalnie ten komentarz "zrył mi psychę" a teraz "przechodzę schizy" oraz spazmy śmiechu :]
Chciałem zaznaczyć panowie, że Eminem11 jest jednym z moich ulubionych użytkowników na filmwebie. Nastoletnia znawczyni kina i przyszłość rodzimej branży filmowej. Mnie też ten komentarz "zrył psychę", ale jeszcze bardziej "ryją psychę" komentarze w stylu "10/10 w swoim gatunku" Nie wiem jak wy, ale ja sądzę, że ludzie kretynieją i ludzkość wkrótce zatoczy koło. Od małp do małp.
Przyszlosc rodzimej branzy filmowej?!
Powiedzialem tej pani ze Teksanska maskara pila mechaniczna jest slasherem, a ona sie oburzyła poniewaz stwierdzila ze nie uznałem tego filmu za horror :/ Przeciez slasher jak i gore to tez horrory tyle ze specyficzne...
Hmm nom widocznie calej ironi nie zrozumialem wiec zwracam honor :) Chociaz na tamtym forum z tym kozakowaniem mnie wyprowadziles z lekka z rownowagi... Ja tylko przedstawilem swoje zdanie to wszystko no i podalem argumenty... a wikipedia nie wiem co z tym ma wspolnego no ale chyba sie juz nie dowiem...
Ale ja nie miałem na celu obrażanie Ciebie, czy Twoich poglądów. Zirytowała mnie wypowiedź walasika, to wszystko.
Makron, jeśli tak sądzisz, to nie martw się, ja się nie oburzyłam wcale :)
Po drugie, przepraszam ale gdzie ja napisałam że uważam się za znawcę kina?? Wcale się za niego nie uważam więc mi takich bzdur nie wypisuj, po prostu komentuje filmy które mi się podobały lub nie i żeby to robić nie muszę być znawcą kina. Wystarczy mi, że po prostu lubię oglądać filmy. No i tyle :)
Pzdr