Skąd sie biorą te oceny??? Film żałosny. Horror, Dramat,Thriller ;D
Prostacki, bardzo mierny scenariusz, nierealistyczny, dwoch idiotow w lazience :D. Zachowanie postaci na poziomie Power Rangers. Jedynie koncówka troche mnie zainteresowala. Zawiera elementy humorystyczne (niestety wynikajace z badziewnej fabuly).
Mozna sie posmiac bo to raczej parodia.
Danny Glover - najlepsza jego rola :D
Masz racje jestem miłośnikiem horroru ale to była KOMEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NA JGORSZA LIPA(HORRORY OGLĄDAM OD DZIECIŃSTWA A TO BYLA KOMEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Co wy za bzdury gadacie jesli to byla komedia to podaj mi tytul horroru ktory zapadl Ci w pamiec i wywolal wieksze emocje niz "Pila" dla mnie filmik WYPAS!!! pozdrawiam Was kinomani...!!!
kazdy film wywoluje wieksze emocje niz to dno, bo pila takowych w ogole nie wywoluje. Az dziw bierze ze da sie tak zpartalic fajny pomysl na film. No ale coz, Ameryka zawsze chce byc we wszystkim najlepsza, zwlaszcza w robieniu tandetnych filmow:]] przykre, cholera, ze oni te filmy sprzedaja:/
Wielkie dzieło! Ci którzy piszą, że to beznadzieja chyba nie znają się na kinie. Albo po prostu chcą się wyróżnić pisząc, że dno itp., bo wszyscy piszą, że jest super. Podajcie mi proszę jeden film z ostatnich 10 lat, który jest lepszy od "Piły".
Z ostatnich 10 lat by sie troche filmow znalazlo. Chcesz jeden przyklad? "Siedem" Davida Finchera.
Osobiscie rowniez nie rozumiem ludzi piszacych, ze film jest beznadziejny, bo mi sie on bardzo podobal. Moze, spodziewajac sie czegos innego, przyszli na film ludzie nie gustujacy w thrillerach/horrorach?