PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224357
6,4 49 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

Czesc wszystkim czy też uwazacie ze ten film mozna obejrzec tylko raz - ze wzgledu na koniec oczywiscie. Ten film to nie jest zwykła rzeznia tam naprawde trzeba myslec

ocenił(a) film na 10
kikiman

Zgadzam sie z TOba !! tewgo FIlmu nie da sie ogladac KILKa razy wystarzyczy raz :)

użytkownik usunięty
kikiman

a ja obejrzałam 2 razy. i muszę przyznać że za drugim razem czułam takie samo napięcie. nie było tylko efektu "opadającej kopary" na końcu ;P za drugim razem można dojrzeć różne rzeczy bo emocje niczego nie przesłaniają. i daje jeszcze bardziej do myślenia :) pozdro

ocenił(a) film na 10

ja też oglądałem 2 razy i zgadzam się z tobą w 100% za 2 razem film robi takie samo wrarzenie ;D

ocenił(a) film na 10
hubest

Prawdę rzeczecie! Można oglądać i za każdym razem będzie równie ciekawie co za... drugim;)

kikiman

widziałem raz ale wszystko po dokładniejszym przyjżeniu sie ma troche inną choć zazwyczaj bardzo podobną postać, jak obejże drugi lub jeszcze kolejny raz to moze cos dodam ...

ocenił(a) film na 6
kikiman

nad czym myslec?? Moze zauwazyles jakies ukryte przeslanie, albo co... jak tak to mnie uswiadom, bo u mnie na wsi ciemnota w narodzie panuje i w "Pile" nie znajdujemy zadnych momentow wymagajacych inelektualngo wysilku