Piła

Saw
2004
6,7 225 tys. ocen
6,7 10 1 225126
6,3 40 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

Naprawde nie rozumiem zachwytow. Co z tego ze pomysl jest "zajefajny"(co za debilny text lol ) jak gra aktorow zenujaca i rezyseria obesrana. Nienawidze filmow rezyserowanych dla idiotow- a taka niestety jest pila. Ot zwyczajny, troche przyglupawy thriller/kryminal. Ja piełdole- chcecie thriller to zobaczcie "Milczenie owiec". elo

ocenił(a) film na 10
Wojtalek

"Ot zwyczajny, troche przyglupawy thriller/kryminal." skoro tak mówisz to znaczy, że utkwił Ci na psychice, a to jest głowne zadanie thrillerów.

ocenił(a) film na 3
thomek

Mowi sie "utkwil w psychice", a nie "na" - troszke poprawnosci jezykowej w dyskusji nie zawadzi. Jesli twierdzisz , ze "glowne" zadanie thrillerow jest takie, to bardzo watpie w twoja wiedze na temat kina. Sprawa wyglada tak - DoBRE filmy utykaja "na" psychice(niewazne czy horrory, wojenne, milosne czy fantasy), a gnioty jak "Pila" zenuja glupota i aktorstwem. I wlasnie ta glupota i lipne aktorstwo zapisaly mi sie w pamieci- no i to ze tyle dzieci sie tym filmem fascynuje, okreslajac go mianem kultowego. Pozdrow kolegow i poogladaj jeszcze troche MTV. elo

ocenił(a) film na 5
Wojtalek

ej dresiarzu, ty w każdym temacie który zakładasz piszesz o mtv więc nie wiem kto go wciąż ogląda. Problem w tym że myślisz że jesteś mądry a wcale nie jesteś.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
Wojtalek

Każdą swoją wiadomością sie pogrążasz, kto normalny odpowiada twoja stara...? Dziecko Neo, Pokemon? A może dresiarz? Albo idiota który w swoim Nie do końca prawidłowo rozwiniętym móżdzku nie może znaleźć innych słów?

ocenił(a) film na 5
Wojtalek

heh, ciekawy przypadek, nawet takich idiotów jak ty ciężko znaleźć, chyba filmweb powinien założyć jakiś krótki test na iloraz inteligencji zanim sie zarejestrujesz, wtedy może by odpadła część idiotów z tego portalu

ocenił(a) film na 5
Wojtalek

Mojej mama tu nie ma konta frajerze

ocenił(a) film na 8
Wojtalek

Jesteś żałosny. Dorośnij. Czekam na kolejną ciętą ripostę tego konesera kinematografii

ocenił(a) film na 5
Wojtalek

Rozmowa z tobą jest nudna, bo każda twoja odpowiedź to Twoja stara... W tym wypadku odpiszesz twoja lub twój stara\y jest nudny, ale dlatego ze to napisałem napiszesz cos innego, lub dlatego ze napisałem ze napiszesz cos innego mozesz napisac jednak to samo

ocenił(a) film na 3
M0RiARTY

Twój stary napisze cos innego :D

ocenił(a) film na 5
Wojtalek

wreszcie napisałeś odpowiedź nie obrażjącą moich rodziców

Wojtalek

powiem krótko stara cie w betoniarce chuśtała
i nie pierdol tylko wypierdalaj oglądac step-upy,zmierzchy,american pie
i zapytam sie teraz dlaczego Wojtalek kurwą jest?
odpowiedz jest prosta bo sie urodził..

ocenił(a) film na 5
.Xristo.

zgadzam sie z xristo lecz sądze że jest kurwą nie dlatego ze sie urodził ale dlatego ze chciał pojśc w ślady mamy... wiesz rodzinny interes ^^

Wojtalek

ej wy! nie przeklinać tak. A ja szanuje twoje zdanie Wojtalek ale nie szanuje twoich tekstów o "kogoś starej". Więc wyluzuj bo nie masz kogo obrażać. Co za zwalony topic.

Aha i M0RiARTY ty też przyhamuj.

ocenił(a) film na 5
bisban

spoko, na innym temacie przesadził z obrażaniem moich rodziców więc starałem się go zdenerwować co mi najwidoczniej wyszło :D Moja zemsta sie powiodła więc więcej w tym temacie sie nie udzielam

użytkownik usunięty
Wojtalek

beznadzieja...głupi jak but.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Wojtalek

twoje hasła są beznadziejne jak ten film......

ocenił(a) film na 1
Wojtalek

Wojtalek, już na samym wstępie ujawniłeś wszystkim jak wysoki jest Twój iloraz inteligencji. Zwracasz uwagę użytkownikowi Thomek odnośnie poprawnej polszczyzny, w momencie gdy sam używasz zwrotów typu, 'obesrany, lol, elo, text'. Co jest czystym przejawem hipokryzji. Następnie prowadzisz dyskusje na poziomie niższym niż...na prawdę trudno jest mi określić jaki to poziom, ponieważ obraziłbym każdą warstwę społeczną występującą na ziemi. Proszę zastanów sie dziesięć razy zanim coś napiszesz, taka mała sugestia. Poprawna pisownia słowa Na prawdę :) ODDZIELNIE !

Wojtalek

Cicho bądź ty homo-sromie!

ocenił(a) film na 3
bisban

Twój stary...