PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224357
6,4 49 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

Kto lubi ambitne Horrory to naprawde godny polecenia film.

myszonis

Ambitne co ??? Dla mnie to niezły bo nienudzi i zaskakuje zakonczeniem Thriller. Są denerwujace sceny typu PIERWSZA scena jak doktorek jest taki wszystkowiedzacy jak sie to niby powinni zachowywac w takiej sytuacj... a hyba wczesniej nieprzezywal podobnych jazd !!! ponadtto wogule beznadziejnie to zagral NIEPRZEKONUJACO niczym debiut aktorski, kolejna wpadka doktora jak zuca przedmiotami JAK ON TO ZUCA !!!! BLONDYNKA BY TO LEPIEJ ZROBILA a Horroru to moze nierobmy z tego filmu bo ze co gosc sobie noge obcial i co takie straszne ??? pozatym jedna scena rodem z horroru niemoze calosci kwalifikować.

użytkownik usunięty
Blyskawica76

Czym dla ciebie jest horror? Czym dla ciebie jest słownik ortograficzny?

pozdrawiam, jager

użytkownik usunięty

ja bym raczej powiedział iz był ( jest ) to thriller psychologoczny :):) Filmbardzo interesujący, super wręcz.
pozdrawiam
SPajnek

dla mnie slownik moglby nie istniec. bo po co pisac U czy Ó bądź Rz, Ż CH, h Co za matoł to wymyślił ??? przecież w wymowie nie ma różnicy ale my polacy lubimy sobie utrudniać życie i tak juz chyba pozostanie zauje ze sie urodzilem w tym dziwnym kraju. Są gorsze kraje ale co mam patzrec na gorszych wole patrzec na lepszych. A horror to dla mnie film ktory jest straszny mam sie bać ! ostatnio niezle sie balem na Smakoszu 1 czesci tak pierwsze 30min. puzniej sie skasztanił. Pila horrorem nie jest bo film jest tylko ciekawy a nie straszny ?

ALI