PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224364
6,4 49 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

Bylem w sobote w Mediamarkt i kupilem Pile za 9.90 zl. Jak ktos nie ma orginalku to ma niepowtarzalna okazje na udany zakup:)
Do tego kupilem za 9.90 jeszcze: Dog Soldiers, Za wszelka cene i Teksanska Masakra. Natomiast za 19.90 Piraci z Karaibow: klatwa czarnej perly.
Nie ma to jak zrobic dobry zakup.

ocenił(a) film na 1
Ne2tu

Piła za 10 zł - tego chłamu nie kupiłbym nawet za 10 groszy.

użytkownik usunięty
uniseb

Hmmm, ja kiedys wydałem na nią 49,99 zł. nawet mi nie mow takich rzeczy:D

ocenił(a) film na 8

Ja kupiłem Sawa i Grudge za 13 zł - były w gazecie....

użytkownik usunięty
PerfectStranger

9.90? O kurde! Ale do cięcia metalu czy zwykła?

ocenił(a) film na 9

chciałeś być śmieszny swoim postem... no trudno nie każdemu wychodzi ta sztuka najmniej tobie

ocenił(a) film na 3
SLukasz

wrecz przeciwnie ja sie usmialem prawie do lez, oddaje ducha filmu ;) a poza tym to taka prawie idealna cena dla tego obrazu, no moze granice 6 - 10 zl. Ale tak czy siak nie kupilbym, juz w gazetach dodaja lepsze filmy.

ocenił(a) film na 8
bornstubborn

Co jak co ale piłą, jest filmem innowacyjnym, pokazującym nowe oblicze filmów grozy, i ciężko nazywać go beznadziejnym i debilnym filmem, szczególnie gdy mowa o I części.

ocenił(a) film na 1
PerfectStranger

To za ten shit wołają w ogóle jakąś kasę? Cholera, do czego to doszło?

Witeczek

To miało być śmieszne? Raczej żałosne. Po co ty się w ogóle wypowiadasz w takich tematach?

ocenił(a) film na 4
astral55

Mnie gosc dawal pile i doplacal 30 zl ale sie powstrzymalem.
Slyszalem tez ze w niektorych sklepach probuja ludzi zachecic do kupienia pily za 5 zl dorzucajac za darmo pakiet 12 filmow kurosawy ale tez nikt nie bierze.

ocenił(a) film na 1
Dr_Grape

A czy jest tam jakaś uśmiechnięta mordka? Emotikona? Napisałem "hahaha to ma być śmieszne"?! Nie! Więc skąd ten głupi pomysł? Nie wiem. Może to jakaś...gra...

ocenił(a) film na 8
Witeczek

pierwsza czesc pily byla naprawde dobra. Potem niestety coraz gorzej. Natomiast czwarta czesc to juz pomylka.