Bylem w sobote w Mediamarkt i kupilem Pile za 9.90 zl. Jak ktos nie ma orginalku to ma niepowtarzalna okazje na udany zakup:)
Do tego kupilem za 9.90 jeszcze: Dog Soldiers, Za wszelka cene i Teksanska Masakra. Natomiast za 19.90 Piraci z Karaibow: klatwa czarnej perly.
Nie ma to jak zrobic dobry zakup.
chciałeś być śmieszny swoim postem... no trudno nie każdemu wychodzi ta sztuka najmniej tobie
wrecz przeciwnie ja sie usmialem prawie do lez, oddaje ducha filmu ;) a poza tym to taka prawie idealna cena dla tego obrazu, no moze granice 6 - 10 zl. Ale tak czy siak nie kupilbym, juz w gazetach dodaja lepsze filmy.
Co jak co ale piłą, jest filmem innowacyjnym, pokazującym nowe oblicze filmów grozy, i ciężko nazywać go beznadziejnym i debilnym filmem, szczególnie gdy mowa o I części.
Mnie gosc dawal pile i doplacal 30 zl ale sie powstrzymalem.
Slyszalem tez ze w niektorych sklepach probuja ludzi zachecic do kupienia pily za 5 zl dorzucajac za darmo pakiet 12 filmow kurosawy ale tez nikt nie bierze.
A czy jest tam jakaś uśmiechnięta mordka? Emotikona? Napisałem "hahaha to ma być śmieszne"?! Nie! Więc skąd ten głupi pomysł? Nie wiem. Może to jakaś...gra...