Czy moze ktoś mi powiedziec kiedy w Polsce będzie dostępne dydanie 2DVD reżyserskie filmu SAW czyli (uncut) ? Bo coś słyszałem ze JEST takie cos i ta wersja jest dłuższa o kilkanaście minut , chodzi mi o najdłuższą wersje bo coś syszałem ze np w japonii to film wydłużono o 8 senund czy coś atkiego , dokładnie nie wiem ..
To po Pierewsze a po drugie.. na napisy.org widziałem napisy.. do saw.uncut.2004 czyli jak są napisy to film gdzieś musi być w internecie i tutaj mała prośba czy możecie mi podac jakieś linki abym mógł ściagnaćwłaśnie saw uncut ? linki, cokolwiek ?
I to jest dobre pytanie...
Wysłałem nawet maila do Monolithu (o ile wiem to oni sa dystrybutorem) ale krotko mowic olali mnie :/
Mozliwe jest ze ta wersja moze sie niestety nigdy nie pojawić :(
A wersja 'uncut' (jesli ktos widzial) co ma dodane? Jakies extra- tortury, rozbudowana fabule, czy po prostu mini scenki, ktorych wczesniej nie bylo i mozna sie bez nich obejsc?
wersja UNCUT jak sama nazwa wskazuje jest dłuża o kilkanaście minut niż wersja kinowa... podonbo coś wiecej niż 10 min... ale dokąłnie nie wiem. Po za tym to wersja 2 DVD wiec napewno jest więcej dodatków.. a tak bardizej szczegółowo to nie wiem.. dlatego postawiłęm ten temat na forum.. mozę jakiś jajogowy wkońcu nas oświeci jak to jest z TYm UNCUT i kiedy w olsce.. albo da jakiegoś cynka gdzie DOKŁADNIE w sieci będzie można ściagnać UNATA... jak coś to piszcie , piszcie...
Na torrentach znalazlem 'Saw 2004 Uncut DVDRip kvcd Jamgood(TUS Release)', sporo ludzi ciagnie, wiec mozna sprobowac.
hmm :) super możesz podać jakiegoś linka ? gdzie dokładnie jest download ? alboi napisz mi na maila matrixrewolucje@wp.pl