nie wiem jak ktoś może się pasjonować zadawaniem bólu i cierpienia innym, pozbawiać ich wolności. Moim zdaniem to film kręcony przez psycholi dla psycholi. Rozbraja mnie jeszcze to że jak czytałem niektóre posty oglądają go dzieci - a gdzie rodzice chyba żeczywiście ktoś gdzieś ich przykół bo juz dawno powinni interwenować.W takich fimach jak ten,doom,dom tysiąca trupów i druga część która jest szajsem totalnym nie widze żadnego ambitnego kina, tylko zwykłą sieczkę dla bezmózgów tych czasów.
To że tobie się nie podoba, nie oznacza że film jest do du**... Jest to kawał dobrego kina jeśli chodzi o ten gatunek filmów...
"nie wiem jak ktoś może się pasjonować zadawaniem bólu i cierpienia innym, pozbawiać ich wolności. Moim zdaniem to film kręcony przez psycholi dla psycholi. Rozbraja mnie jeszcze to że jak czytałem niektóre posty oglądają go dzieci - a gdzie rodzice chyba żeczywiście ktoś gdzieś ich przykół bo juz dawno powinni interwenować.W takich fimach jak ten,doom,dom tysiąca trupów i druga część która jest szajsem totalnym nie widze żadnego ambitnego kina, tylko zwykłą sieczkę dla bezmózgów tych czasów."
[*]
wcale,że nie dla psycholi!!!!! a moich rodziców nikt nigdzie nie przykół i nie maja co interweniować , bo jeśli ktoś jest inteligentny to odróżni fikcje od rzeczywistości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uważaj... mleko Ci leci po brodzie ..."nie wiem jak ktoś może się pasjonować zadawaniem bólu i cierpienia innym, pozbawiać ich wolności." ...Własnie o to w tym filmie chyba chodzi dziecko.
film jest do dupy i nie ma co ukrywać a jesli chodzi o justin'a timberlak'a to chyba by sie nadawal do tak dennego filmu i może wtedy film byl by lepszy przynajmniej bym sie nie wynudziła tylko miałabym zagwarantowana wysmienita zabawe i kupe smiechu, a zadawania bólu bylo tyle co kot naplakal,zboczeńcy nie maja czego szukac ogladajac ten film a tym bardziej masochisci , ale ze mnie dzieciuch bo nie podobał mi sie ten film ide umyc mleko pod nosem, ale mi wstyd nie znam sie na dobrym kinie moze obejze "legalna blondynke" bo to film dopiero dla mnie...
Fajnie ale ja w tym filmie nie widziałem niczego zboczonego ani przejawów masochizmu.Jeśli nie wiesz co znaczy to słowo to go nie używaj albo zobacz sobie w słowniku http://pl.wikipedia.org/wiki/Masochizm
Po pierwsze: o gustach się nie dyslutuje, lecz ten jest mój wiec wam coś poweim: w tych filmach dla 'psycholi' ,nie chodzi o to żeby się uśmiać jak 'nie wiem co' tylko żeby się pobać. O to żeby podskoczyło trochę ciśnienie, o to żeby podskoczyła adrenalina. Ja np lubię się bać, i takie filmy oglądam pasjami, choć myślę że w tym co napisałeś jest trochę prawdy. Dzieci nie powinny oglądać takich filmów. Co prwada niektóre 10-latki nie boją się takich flmów a niektore 20-ki od razu dostają zawału;p ale uważam że każdy powinien przed obejrzeniem ocenić swoją psychikę. Ale tak na serio, i po prostu samemu ocenić czy taki film można obejrzeć czy trzeba jeszcze trochę poczekać. To jest moje zdanie i jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia to proszę mówić o tym wprost ale mnie nie obrażać bo każdy ma inne poglądy na świat:)
rozpłacz sie. Acha jeszcze jedno co ma wspólnego temat:"dno dla zboczeńców" z wypowiedzią
czasem film się robi dobry chociażby dzięki temu że w przeciewieństwie do wszsytkich współczesnych gniotów ma w sobie dozę realizmu. Poza tym, jak piła była gorem dla zboczeńców, to od hostela który żekomo jst kultowy różniła się przynajmniej tym że nie wkur... na każdym kroku i nie nudziła przez cały czas z wyjątkiem momentów, w których akurat ktoś coś komuś wycinał
Hmm... piła to według mnie jeden z lepszych horrorów... bo te inne, to tylko śmiechu warte... z tych co widziałam... a widzialam bardzo duzo horrorów.. bo bardzo je lublam :D ale teraz to żal ogladac...
Zgadzam sie Pila zajebisty fiilm,hehe chyba wlasnie o to chodzi w tym filmie zeby ukazac to ze ten koles sie choru zrobil i zadawal ludziom ból i cierpienie ;P zall co za dzieci tu siedza na te strone.. ej a podobaja wam sie przejscie w pile 4 pomiedzy akcjami? bo mi zajebiscie bardzoo :D
Eee tam nie rozumiem dlaczego tak wychwalacie ten film. Może i był dobry ale za dużo "rąbanki" to też nie dobrze, dla mnie to nie straszne-to obrzydliwe..