PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224357
6,4 49 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

przecież ten film to dno, widać tylko młodzież w wieku gimnazjalnym się tym podnieca, jak dla mnie porównywanie piły do klasyki kina np. Hellraisera albo Nightmare of Elm Street to jakaś żenada i paranoja, weźcie się ludzie w głowę puknijcie i zacznijcie oglądać naprawdę dobre horrory

ocenił(a) film na 9
homer700

Sam się puknij w głowe! Jak nie zrozumiałeś tego filmu to siedz cicho i nie wypowiadaj się publicznie!!!

dizel272

a ty sie tak nie telep tą piłą bo sobie ekran zachlapiesz,no film naprawde ciężki do zrozumienia mógłbym żec porównywalny zagadkowością do zagubionej autostrady,ogólnie cała ta śmieszna seria tego kału to gówno jakich mało w dzisiejszym kinie!!! Proponuje ci wodogłowcu obejrzec sobie krwawe walentynki 3d i zjeśc do tego pół gara kaczych łbów xD

ocenił(a) film na 10
homer700

homer700 taki z Ciebie koneser horrorów, a nie potrafisz odróżnić horroru od thrillera...

ocenił(a) film na 9
homer700

A ja Ci proponuje zjeść własne gówno!!!! Tępaku

dizel272

Do tego pierwszego smerfa mądrali to dlaczego wszyscy mówią ze to horror, dla mnie to jakaś komedia i paranoja na miarę filmów grupy Troma, a do drugiego pyszczaka, to widzę że w łebku się troszkę już pomieszało, smakował garnek kaczych łebków??? to teraz proponuje ci zjeść wannę pełną zupy na gęsich szyjach i do tego popić to wszystko gnojówka spod twojej chaty