temat bardzo powierzchownie szarpnięty, wykonany w bardzo dynamicznym choć mało szczegółowym stylu rysowania, bardzo dobre wrażenie robi głos lektora i głównego bohatera zarazem
no właśnie powierzchownie. ja się rozczarowałam. trochę za dużo patetyzmu, a za mało treści jak dla mnie. szkoda, bo bardzo na tą produkcję liczyłam/
patosu, przepraszać przejęzyczenie z francuskiego mi się wzięło. mi ta animacja wydała się słaba i czuję po niej spory niedosyt. klimat może i jest mroczny, głosy może i podłożone dobrze, ale nadal brakuje mi głębi, większego rozwinięcia tematu. czułam się tak, jakbym oglądała wielki skrót wędrówki Dantego. to oczywiście tylko moje subiektywne odczucie. tak czy inaczej drugi raz bym po tę produkcję nie sięgnęła, a i dobrnięcie do końca pierwszego seansu sprawiło mi problem. Tobie widzę się jednak spodobał;)
Może i faktycznie za wysoko oceniłem, jako że zdarzyło się widzieć lepsze animacje od tego. Temat dobry, no ale był to wielki skrót wędrówki Dantego. Masa pourywanych scen i ogólnie film był krótki. Mi też nie udało się przebrnąć na raz. Poza tym nie lubię takich wyliczanek, gdzie na każdym prawie poziomie był ten sam schemat.
Tak, zgadzam się - zbytni patetyzm troszkę razi...
Mimo to - jest tak mrocznie i krwawo, że nie mogę inaczej, oceniam wysoko;)
I like it.
ludzie kolega wam napisał, że NIE MA TAKIEGO SŁOWA, a wy dalej swoje... :(
PATETYCZNOŚĆ- taki mamy rzeczownik w j. polskim :)
Co do filmu to nie był za patetyczny, tylko dziwny pod względem animacji... ja jednak nie lubię takiego rysowania postaci...
super pokazana animacja:) u mnie lektor był taki sobie (młodsza siostra narzekała;) polecam RUCHOMY ZAMEK HAURU