PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539302}

Piekielna zemsta

Drive Angry
2011
5,7 42 tys. ocen
5,7 10 1 41985
6,1 15 krytyków
Piekielna zemsta
powrót do forum filmu Piekielna zemsta

Ksiegowy

ocenił(a) film na 7

Najlepszą postacią w filmie jest ksiegowy. Troche komediowa jednak poważna. I do tego świetny aktor go gra William Fichtner.

ocenił(a) film na 4
maciek141992

dokładnie.

ocenił(a) film na 3
Klaudinee

Najlepsza kreacja w tym filmie.

ocenił(a) film na 9
maciek141992

Popieram całkowicie, postać księgowego zagrana przez Williama Fichtnera to najlepsza rola w tym filmie, grą aktorską pokonał samego Cage .

ocenił(a) film na 8
SplinaMS

Wszyscy macie rację William Fichtner zagrał naprawdę świetnie. Według mnie najlepsza scena to ta jak księgowy prowadzi ciężarówkę pełną heksogenu i ta muzyka boskie. A oto filmik jakby ktoś chciał to zobaczyć jeszcze raz http://www.youtube.com/watch?v=P_VPJLLdnak

ocenił(a) film na 4
GaragasRock

Jeżeli chodzi o Cage'a to trochę się zawiodłam, bo zazwyczaj grał w lepszych produkcjach. William jest typem aktora, który doskonale gra każdą postać, więc jedynie przez niego uważam ten film za niezły. A w linku powyżej super scena (:

ocenił(a) film na 6
GaragasRock

Nie heksogenu, tylko wodoru.

ocenił(a) film na 8
impassive

Tak wiem że popełniłem błąd ale nie mogłem edytować, a nie chciałem pisać posta pod postem więc zostawiłem tak jak jest, ale dobrze że zauważyłeś:)

ocenił(a) film na 9
GaragasRock

Przy tej scenie myślałam, że padnę XD boskie!

ocenił(a) film na 8
maciek141992

Tylko ze względu na niego wysoka ocena u mnie:) Był nietuzinkowy.

maciek141992

Answer... the... ... question. :DD

ocenił(a) film na 6
maciek141992

Zgadzam się w 100 pro. Księgowy zawładnął tym filmem. A w scenie z hydrogenem i jego minami, po prostu się zakochałam. Jednak Amber też całkiem nieźle zagrała.. A cała reszta.. Hmm.. Pomysł nie głupi, gorzej z realizacją.