PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539302}

Piekielna zemsta

Drive Angry
2011
5,7 42 tys. ocen
5,7 10 1 41985
6,1 15 krytyków
Piekielna zemsta
powrót do forum filmu Piekielna zemsta

Piekielny badziew

ocenił(a) film na 3

Doskonały przykład na to jak można spartolić film. Chyba że rozpatrywać to w kategorii
parodii.

ocenił(a) film na 5
2222

Film świetny lak dla mnie, oczywiście w kategorii luźnej rozrywki- efektowne pościgi, gęsto ścielące się trupy, krew, i świetna postać księgowego.

użytkownik usunięty
themainman

Zgadzam się, postać księgowego jest chyba najlepiej zagrana w tym filmie :) Ale Cage też nie był zły. A sam film, no cóż...Jako środek na odmóżdżenie godny polecenia :)

użytkownik usunięty
2222

Hah . przecież oni właśnie zrobili z tego parodię ;D To jak najbardziej film komediowy.

ocenił(a) film na 3

Nędzna to rozrywka jak dla mnie. Może"trendy", "cool" i "yeah". Ale dla mnie zwykły badziew.

2222

Zgadzam się z Tobą, ten film to kolejna tandeta z USA. To można traktować jeszcze inaczej zdrowo- czyli komediowo, jak pisze Shake33, jednak są ludzie dla których staranie się być trendy, cool i yeah objawia się właśnie umiłowaniem (być może przymusowym) do takich filmów, dlatego matka kiczu dalej rodzi takie badziewia, później nam dane jest wpaść na takim film z czystej ciekawości i wyjść z lekkim niesmakiem.

ocenił(a) film na 4
Lady_Konsternacja

Film rzeczywiście tandetny, ale Nicolas Cage całkiem dobrze zagrał z pewnością lepiej niż w Ghost Rider 2.

IronHulk12

To fakt, widocznie ten film lepiej mu podszedł.