Doskonały przykład na to jak można spartolić film. Chyba że rozpatrywać to w kategorii
parodii.
Film świetny lak dla mnie, oczywiście w kategorii luźnej rozrywki- efektowne pościgi, gęsto ścielące się trupy, krew, i świetna postać księgowego.
Zgadzam się, postać księgowego jest chyba najlepiej zagrana w tym filmie :) Ale Cage też nie był zły. A sam film, no cóż...Jako środek na odmóżdżenie godny polecenia :)
Hah . przecież oni właśnie zrobili z tego parodię ;D To jak najbardziej film komediowy.
Nędzna to rozrywka jak dla mnie. Może"trendy", "cool" i "yeah". Ale dla mnie zwykły badziew.
Zgadzam się z Tobą, ten film to kolejna tandeta z USA. To można traktować jeszcze inaczej zdrowo- czyli komediowo, jak pisze Shake33, jednak są ludzie dla których staranie się być trendy, cool i yeah objawia się właśnie umiłowaniem (być może przymusowym) do takich filmów, dlatego matka kiczu dalej rodzi takie badziewia, później nam dane jest wpaść na takim film z czystej ciekawości i wyjść z lekkim niesmakiem.
Film rzeczywiście tandetny, ale Nicolas Cage całkiem dobrze zagrał z pewnością lepiej niż w Ghost Rider 2.