Piekielna zemsta

Drive Angry
2011
5,7 42 tys. ocen
5,7 10 1 42050
6,3 11 krytyków
Piekielna zemsta
powrót do forum filmu Piekielna zemsta

księgowy rządził :) , nasza kelnerka ostra dziewczyna :P, nas Nicolas moim zdaniem niczym nie zaświecił. Ogólnie fajna bajka, a ja bajki lubię :] miło się patrzyło 7/10

ocenił(a) film na 7
Hellscream_2

Jak to niczym nie zaświecił!!?? Oko mu się świeciło.

ocenił(a) film na 2
sungam

Z czystym sumieniem 2/10.

Lampartolak

Dałam 7/10, bo nie był AŻ taki zły ten film. Lubię Amber i miło się patrzyło na nią w takiej roli ;)

ocenił(a) film na 2
maaj_banes

7/10 to ocena dobry. Ten nie dostał ode mnie 1/10 tylko ze względu na Chargera i Chevelle.

ocenił(a) film na 6
Lampartolak

Ja tylko dodam abstrahując od tego filmu że FILMWEB popełnił kardynalny błąd dając nazwy ocenom. Bez tego oceny byłyby zupełnie inne.

ocenił(a) film na 2
Wariat23

Tu się w pełni zgadzam. Na przykład na Prometeusza czekam jak nigdy na żaden film, ale nie mogę dać 5, bo wiem, że nie umrę jeśli go nie zobaczę. Niestety portal jest też przystosowany dla dzieci, którym trzeba tłumaczyć, że są oceny inne niż 1/10 i 10/10 i tego nie przeskoczymy, więc poprostu się dostosujmy.

Wariat23

co fakt to fakt :] nazwy przy ocenach to błąd, a do mnie jakoś nigdy nie przemawiała skala ocen od 1 do 10. Skala szkolna od 1 od 6 była by oky. Jestem obecny na filmweb prawie 5 lat i coraz mniejsza uwagę przywiązuje do oceny filmu, kiedyś pokrywały się one bardziej z rzeczywistym poziomem danej produkcji.

ocenił(a) film na 5
Hellscream_2

haha, piąty raz oglądam scenę z ciężarówką! xd. Jak wyżej księgowy rządzi!.
Tylko dzięki niemu film nie ma u mnie 4/10 a piąteczkę