PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539302}

Piekielna zemsta

Drive Angry
2011
5,7 42 tys. ocen
5,7 10 1 41985
6,1 15 krytyków
Piekielna zemsta
powrót do forum filmu Piekielna zemsta

to chyba najsłabszy film w jakim grał Cage, kompletna klapa nie wiem ale zazwyczaj jeśli scenariusz jest denny to nadrabiają efektami specjalnymi ale i w tym przypadku nie było niczego ciekawego
jednym słowem dno dnia i jeszcze 3 m mułu

ocenił(a) film na 5
Dobry_Demonek

yhm, straszna kicha.

ocenił(a) film na 9
Dobry_Demonek

Logiczne, że efekty są stylizacją, tak samo jak i scenariusz jest pastiszowy. Aż przykro czytać niektóre opinie...

ocenił(a) film na 6
Dobry_Demonek

chyba jednak nie. jak dla mnie najsłabsze to ,,ostatnie zlecenie" i ,,zagubieni w raju"

Dobry_Demonek

E tam pierniczycie! Zajebisty film! Dobra zabawa a to się liczy :)

ocenił(a) film na 9
Dobry_Demonek

jeżeli komuś sie nie podobał ten film, oznacza to że jest pedałem. Bo w filmie są i dupeczki dobre, i furki błyszczące i całkiem spory arsenał.

ocenił(a) film na 5
Vinz893

Były ciekawe momenty, a ogolnie to film sredni, czyli idealny do wyluzowania sie, zabicia nudy

ocenił(a) film na 6
szmylc3

film sie oglada calkiem niezle.Ale ...coz.... sa pewne rzevczy ktore czlowieka denerwuja , moze dlatego ze to film raczej do mlodszej widowni .Jedna rzecz mnie wkurzala :ta jego partnerka ,sliczna ,czysciutka z ulozona fryzura w kazdej chwili filmu.

ocenił(a) film na 5
Bratis

Na to nawet uwagi nie zwracalem :P Ale faktycznie dziwie sie, ze Cage w tym zagral.

ocenił(a) film na 3
szmylc3

nie tu mi się napisało, niżej zamieściłem odpowiedź :P

ocenił(a) film na 3
Vinz893

szmylc3 w tym przypadku muszę Ci przyznać rację, ale przy "60 sekundach" to ten film jest jednak tylko marna imitacją tego :P

ocenił(a) film na 5
Dobry_Demonek

Nie zgodzę się że najsłabszy - słaby,ale słabsze było Polowanie na czarownice.

ocenił(a) film na 5
kudlaty_23

Polowanie na czarownice według mnie bylo o wieeeele lepsze.

ocenił(a) film na 5
szmylc3

Kwestia gustu w sumie. Jak dla mnie to w Polowaniu na czarownice w ogóle nie zbudowano głównych postaci. Strasznie to wszystko płaskie było. Ten tu niewiele lepiej,ale nadal, przynajmniej trochę zbudowano postać. Ale jak mówiłem - kwestia gustu.

ocenił(a) film na 5
kudlaty_23

dokładnie. niewiem, czy postacie byly zbudowane czy nie, juz nie pamietam, ale lepiej bawilem sie przy polowaniu. :))