Widziałem zwiastun i napawa mnie nadzieją. Poza tym Ogrodnik gra tylko w dobrych filmach, co tym bardziej mnie przekonuje. Idę ze znajomymi jak tylko wyjdzie.
Mnie tak samo, czuję, że może to być na prawdę dobry przekaz ;) Czytałam kilka wywiadów o filmie z Ogrodnikiem i totalnie mnie w nich przekonuje do pójścia ;)
Dla mnie najlepszą rekomendacją dla tego filmu jest Dawid Ogrodnik. Nie widziałam go jeszcze w złym filmie
Widziałem już go w kinie i w sumie mi się podobał bardziej, niż się spodziewałem. Ciekawa koncepcja. Obsada dała niezły popis umiejętności. Warto było wydać kasę na bilet, dobry początek weekendu :D
dla mnie obsada sztos, tym bardziej, że młodzież to debiutanci. Cegłą - wymiata. Aby zagrać takiego śmieszka trzeba mieć talent!
Uwielbiam Ogrodnika <3333 Idealnie pasuje do tej roli! Byłam w kinie wczoraj z koleżankami i Pieprzyć Mickiewicza :p podobał nam się. Fajny na zluzowanie po całym tygodniu pracy i szkoły.
Film mega wybitny nie jest, kopara nie opadła, chyba, że chodzi o grę aktorską, bo fabuła pozostawia trochę do życzenia. Jednak tematy tam poruszone są bardzo ważne! Szło się też pośmiać, więc ogólne wrażenia bardzo na plus, spoko było się zrelaksować ;)
Byłam z moją córką po premierze i świetnie się bawiłyśmy. Bardzo ciekawy film głównie z udziałem młodych ludzi. Miło było na chwilę przenieść się do innego świata :))) Dodatkowo mogę dodać, że muzyka była bardzo przyjemna, wpadająca w ucho.
Ogrodnik wypadł genialnie jak zawsze z resztą...film petarda, dużo się dzieje, fajna muzyka, jest świetne poczucie humoru. Actually to cieszę się, że jest dużo młodych, nowych aktorów i aktorek. W końcu coś innego, a nie ciągle te same twarze w polskim kinie.
Dla mnie to dobry film. Fajni aktorzy, dobre poczucie humoru, klimat... Można by tak wyliczać
Byłam w kinie w weekend i jest to świetny film :) Ciągle słucham piosenek, które w nim były. Jeśli ktoś lubi filmy o szkole to to jest totalna perełka.
Ogrodnik jak zawsze popisał się i pokazał swój talent B) Cieszy mnie dobór obsady. Jest kilka bardzo znanych twarzy, ale większość to aktorzy młodego pokolenia, których widziałam w sumie pierwszy raz. Wyszło ciekawie i bez nudy także moim zdaniem warto obejrzeć w kinie :>>
Bardzo pozytywne wrażenia po seansie i liczę na to, że będzie jakaś kontynuacja! Świetnie ukazano szkolny świat, bohaterzy nie byli jakoś dziwnie przerysowani, muzyka fajna i wpadająca w ucho, a fabularnie też na wysokim poziomie.
Byłem z moją ukochaną na tym filmie wczoraj i wyszliśmy bardzo zadowoleni. Fajna muzyka i klimat. Obsada fajna, bo dużo nowych twarzy.
A mi też się podobało. Nawet bardzo :p Fajna muzyka, sami fajni chłopacy :PP Ciekawa historia w ogóle, poprawa humoru gwarantowana :D