Byłam, widziałam - i film do mnie trafia ze swoim przesłaniem. Powinien go zobaczyć każdy nauczyciel! Za często patrzą na młodzież jak na niegrzeczne dzieciaki, zapominając że nawet młodzi mają swoje problemy. I skreślenie to nie rozwiązanie..... A Ogrodnik spoko wypadł w tej roli, choć i tak serce skradł Czystek :D
Zdecydowanie zgadzam się z Twoją opinią. Dzieciaki chcą być usłyszane i zrozumiane. W końcu często biorą nauczycieli za autorytet. Nauczyciel powininen więc wymagać, ale też być do duszy przyłóż. Film bardzo spoko. Fajnie jakby wyszło jeszcze coś w ten deseń, np druga część :D
Do mnie też trafił. W szkole spędza się masę czasu. Powinno to być miejsce, w którym czujemy się bezpiecznie i fajnie. Nie powinno się kojarzyć z miejscem tortur. Fabuła tego filmu jest świetna, a obsada chociaż składa się głównie z młodzieży to zasługuje na owacje na stojąco!
Zgadzam się! Powinni chodzić całymi klasami na ten film. Warto go obejrzeć w kinie zwłaszcza, że jest i fajny i pożyteczny :)
Moje serce skradł Ogrodnik <3 Świetny aktor. Oczywiście wszyscy wypadli super żeby nie było. Bardzo mi się podobał ten film. Nie było nudy, leciały fajne teksty i muzyka. Czekam na kontynuację!