Z dnia na dzień co raz bardziej tracę wiarę w ludzkość. Jak ten film może dostać powyżej 3/10?! Humor jest kompletnym dnem, pisany przez starych dla młodych bo jak w 2024 można używać tekstu "Turlaj dropsa". A propos młodych ciężko ocenić mi target dla którego kierowana jest ta "produkcja". Chyba jedyny do którego on pasuje to dzieciaki z attention span wynoszącym 3 minuty bo tyle trwa najdłuższa przerwa w tym filmie od jakiejkolwiek muzyki. Sam film wygląda jakby był zmontowany w stylu vloga na YouTubie. Komentarze pokroju "film realistycznie oddaje szkolne realia" to już kompletny absurd. Do jakiej szkoły wy chodzicie?! Chyba, że ja, albo moja szkoła jest nienormalna. Sami twórcy to chyba jedynie obejrzeli GTO, Buntownika z wyboru i Stowarzyszenie Umarłych Poetów i próbowali elementy tych produkcji wcisnąć w to "coś". Problemem jest to, że kompletnie nie zrozumieli przekazu żadnej z tych produkcji. Porażka na każdym froncie. Zapraszam do dyskusji.
Widzisz, bo to jest film o pokoleniu i dla pokolenia kompletnych kre..... wychowanych na Tik Toku i filmach z Youtuba, gdzie najwięcej wyświetleń mają filmy typa, który zatytułował go: Zgadnijcie dziś zrobię kupę na czerwono czy zielono?" Wiesz najgorsze jest to że ci ido.. bez szkoły, będą nami i Polską za 20 lat rządzić. Jak mi myślisz w jakim miejscu się znajdziemy? Ale to nic, poczekaj na następne pokolenie wychowane na programie ministry od śmierci nienarodzonych dzieci i denne szkoły niejakiej Nowackiej. Jej program to zlikwidować wszystko, brak ocen, brak prac domowych i tęczowe piątki. Jak myślisz będzie lepiej?