na ogladanie tego szajsu 1/10
Fatalny jest ten film trzeba na prawde miec klapki na oczach aby cos w nim dostrzec ciekawego. oj sorki najfajniejszy jest koniec i ta pioseneczka przy napisach.
To twoje zdanie, ale pozostaje mi się z tobą nie zgodzić.
Dla mnie to piękny film z epicką i wzruszającą historią na dodatek oparty na autentycznym średniowiecznym eposie.
1/10- Nawet, jeśli ci się ten film nie podobał to ocena chyba jest trochę zbyt surowa jak na mój gust. Aż dziw, że chciało ci się obejrzeć cały ten film, który przecież do krótkich nie należy, skoro jest taki okropny. Ba nawet napisy końcowe oglądałeś.
Wytłumacz mi proszę sens zdania "trzeba na prawdę mięć klapki na oczach, aby cos w nim dostrzec ciekawego"-> toż to nie po polskiemu. Odkąd to trzeba mieć zasłonięte oczy żeby coś dostrzec? Powiedziałbym raczej, że trzeba mieć klapki na oczach żeby nie dostrzec piękna w tym filmie.
Dno i dwa metry mułu 0/10. Nie polecam nikomu. nie mam pojecia jak ten film ma wogóle taka wysoka ocene i za co.
Przynajmniej krytycy na całym świecie gorąco przyjeli ten film, zrobiony przecież dla TV. Na pewno przewyższa wiele produkcji hollywoodzkich, chociażby tegorocznego Hulka, który poniósł totalną klęskę.
Dobrze, że i Ci, co tak wysoko oceniają ten film na portalu, wiedzą, że to nie pięniądze włożone w film, a jego dobrze opowiedziana i zrealizowana historia, są tu najważniejsze. Sam dałem mu 8/10.
Pozdrawiam powyższego "znawcę" filmów i założyciela tematu.
PS Właśnie przez takich jak wy produkuje się kolejne części "High School Musical".
Jestes Jebniety ... ;] Filmy jest zajebisty bardzo Mi sie bodobal :) tylko szkoad Mi tej laski ;d mogli zyc dlugo i szczesliwie jak to w wiekszosci filmow ;] wspaniala opowiesc historyczna 10/10 ;d
POLECAM ... !!!
Jak wyżej!Od siebie dodam tylko, że oglądając ten film miałam wrażenie, że oglądam zwiastun do kinowej wersji "Mody na sukces" przeniesionej w inną rzeczywistość!!! :]
Hehe. A mnie ciekawi dlaczego krytycy i osoby mające negatywne opinie nie potrafią nawet poprawnie (i po polsku) sklecić odpowiedzi, że już nie wspomnę o podaniu sensownych powodów własnego oburzenia czy znudzenia (czyt: konstruktywna krytyka mile widziana). No cóż są ludzie, ludziska i tłumoki :]Film świetny a że nie każdy to widzi no cóż:P życie:P
Fajny film. Fajna fabuła. Nawet nie zauważyłem jak szybko minęły te trzy godziny :)
I co z tego że niektóre efekty i teksty trącą myszką?
Dobrze się to ogląda i trochę nie rozumiem tych złych komentarzy i troszkę
za niskiego ratingu na IMDB ( w sumie to nie wiem jak wysokie oczekiwania były, bo moje były dość niskie )
Historia została całkiem sprawnie opowiedziana, scenografia jest bardzo dobra, no i sama Loken jest powodem dla którego film można oglądnąć :) -
tutaj się całkiem dobrze odnalazła :D
Ode mnie 7/10