Ten film jest tak generyczny pod względem napisanych postaci i samej fabuły, że zaczynam wierzyć w teorie spiskowe, że Netflix wymyśla imiona i nazwiska reżyserów tylko po to, żeby zakryć, że za wszystkimi historiami które wychodzą spod skrzydeł Netflixa odpowiada Chat gtp( i to ten darmowy)
Film widać, że robiony dla obecnej młodzieży, bo akcja rozgrywa sie błyskawicznie, sceny nie trwają dłużej niż 25-30 sekund, a jeden z wątków tego filmu(totalnie nie potrzebnych swoją drogą) jest o kupie, tak dobrze przeczytaliście i wcale nie jestem wulgarny jest wątek kupie.
Także już wiecie z czym mamy do czynienia. Poza tym postacie to po prostu wyciągnięte z klasycznego netflixowego prompta nudne, niewyraziste karykatury postaci, które posiadają jedną ceche osobowości, a jak juz nawet tej nie posiadają to wiadomo co Netflix robi, postaci których też w sumie nie poznajemy, wiec mi osobiście nikomu z nich nie chciało sie kibicować i sympatyzować. Sam wątek imprezowy to pastisz imprezy, niczego nowego czego wcześniej w innych filmach netflixa widzieliście nie ujrzycie, ja bym bardziej powiedział, że nawet starego też nie, bo impreza to z 4 sceny. Nie ma w tym filmie żadnego pola do przemyśleń( a ktoś kto wymyślił wątek kałowy powinien przemyśleć swoje postępowanie), do zabawy także.
Dałem 4 tylko dlatego, że film w miarę do wytrzymania kiedy na przykład myjesz podłogi w mieszkaniu i w niezręcznych momentach tego "dzieła" możesz utożsamić się z mopem