PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=782196}

Pierwszy człowiek

First Man
2018
7,2 72 tys. ocen
7,2 10 1 72079
7,2 89 krytyków
Pierwszy człowiek
powrót do forum filmu Pierwszy człowiek

Może brwi Goslinga załapią się w następnym roku na Oscara.

Skoro ten facet bierze się za taki temat, to tylko zapłakać. W mojej opinii gość robi słabe filmy.

użytkownik usunięty
LukaszJarosz25

Nie chcę wieszać psów na nim ale może lepiej by było gdyby Chazelle został przy muzycznej tematyce.
A jak już to bez jakichś cross'overów np. Gosling śpiewający "I believe I can fly"

nawet nie zdazyl zrobic filmu innego niz muzyczny a wy juz mowicie zeby lepiej sie tego nie tykal? biedak

ocenił(a) film na 9

brwi i może jego kość udowa po przeszczepie od Indianki

ocenił(a) film na 5

cholercia :( też chciałbym, żeby w filmie o kimś takim jak Armstrong zagrał inny aktor :( nie wiem, może Gosling zagra dobrze, ale jakoś nie za bardzo lubię jego kreacje aktorskie... wg mnie gra jedn miną, którą tylko modyfikuje na potrzeby różnych emocji...

A no trzeba docenić brwi! Jego brwi wykonują kawał dobrej roboty, może kiedyś to ich poziomu dojdą oczy, usta i wszystkie mięśnie twarzy :D Czekajmy cierpliwie ;)

ocenił(a) film na 6
whitestripes_333

W filmie Fanatyk Gosling gra całą twarzą. Jest tam rewelacyjny. Ostatnio się nie wysila, albo my czegoś nie zauważamy.

He, he... To się nazywa kosmiczny minimalizm, bo "Wszechświat oglądamy razem z Goslingiem, uwięzieni w skrzypiących maszynach, przez maleńkie szyby, spoceni i przerażeni, choć jednocześnie odurzeni pięknem nieznanego." i tu jest właśnie Łajka pogrzebana...