PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498684}

Pierwszy raz

Love at First Hiccup
2009
5,7 13 tys. ocen
5,7 10 1 12719
Pierwszy raz
powrót do forum filmu Pierwszy raz

ja się w ogółe zastanawiam kto wpadł na pomysł tak durnego i beznadziejnego filmu masakra
nawet 'super śmieszne teksty' mu nic nie pomagają w jego komediowości

ocenił(a) film na 1
Jesuz

Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać...
Czasem lubię obejrzeć głupie komedie, ale niestety ten film był dnem. Dziwie się że takie gówno ma wejść do kin. Podczas oglądania nie pozostało mi nic innego niż zamienienie załamania na uśmiech, co właściwe nie było łatwe.

ocenił(a) film na 1
Jesuz

Popieram, mega shit! Nie wytrzymałem do końca:/ I również zgadzam się z icechocolate. Ten badziew wchodzi do kin podczas gdy np. "Take Me Home Tonight", który wg mnie jest rewelacyjną komedią nie pojawi się w naszych kinach;/ Poważnie brak słów.

Jesuz

Popieram przedmówców.
Dawno nie widziałam tak strasznego filmu. Jestem ciekawa kto zechciał wyprodukować taki shit.
Nie polecam.

magnes95

A może ktoś powiedzieć cóż to za przypadłość ma główny bohater? Filmu nie widziałam, a skoro kiepski to pewnie nie zobaczę. Tylko mnie ciekawość zżera, co to jest?!

Kasjopeja69

czkawka xD wieeem,zajebiście oryginalne ^^
Pierwszy raz zdarzyło mi się usnąć na jakimś filmie :D ale cóż,widzę że nie tylko ja jestem zażenowana poziomem tej produkcji,więc absolutnie nie jest mi wstyd :D Pzdr. ;)

Nannette

moim zdaniem szkoda na to czasu tracić lepiej obejrzeć jakiś konkretniejszy film podobnie czasowo trwający

Jesuz

no niby tak xd ale skąd człowiek może wiedzieć załączając sobie film czy będzie to arcydzieło czy antydzieło? ;p po to się zazwyczaj filmy ogląda :D

Nannette

można trochę sugerować się samym opisem ale film mimo wszystko powinno się od deski do deski obejrzeć, choć czasem jest to strata czasu