PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=143194}

Pif-Paf! Jesteś trup!

Bang, Bang, You're Dead
2002
7,6 19 tys. ocen
7,6 10 1 18941
8,0 4 krytyków
Pif-Paf! Jesteś trup!
powrót do forum filmu Pif-Paf! Jesteś trup!

Nasza klasa

ocenił(a) film na 6

Rzeczywiście film podobny do naszej klasy ? Estoński film wywarł na mnie duże wrażenie i ciekawie byłoby obejrzeć coś podobnego. Zwłaszcza iż ocena i opinie są bardzo dobre. Polecilibyście film osobie, której podobała się nasza klasa?

użytkownik usunięty
Arkadiuszk44

Nie, film całkowicie nie jest zgodny z wydarzeniami z filmu "Nasza Klasa". Również kiedy oglądałem tamten miałem nie miłe odczucia zwłaszcza gdzie była scena na plaży, ale "Pip-Paf Jesteś Trup!" wcale nie jest powiązany z tamtym. Co prawda tutaj też chłopak jest gnębiony przez rówieśników, ale nie jest tak poruszający jak ten Estoński. Możesz obejrzeć, jest w sam raz na raz.

ocenił(a) film na 6

Dzięki. Prawdopodobnie dzisiaj się za niego zabiorę.

ocenił(a) film na 6
Arkadiuszk44

No i obejrzałem. Film jednak nieco różni się od naszej klasy, ale jest całkiem dobry. Jednak estoński film uważam za lepszy. Mogę polecić wszystkim.

użytkownik usunięty
Arkadiuszk44

Każdy ma swoje gusta. Dla mnie osobiście "Pif-Paf Jesteś Trup!" jest słabym filmem. Obejrzałem go raz i mi wystarczy. Jest mi po prostu obojętny. Kiedy zabierałem się do oglądania liczyłem na coś dobrego, coś jak "Nasza klasa". Myślałem, że wydarzenia w tym filmie będą bardzo podobne do wydarzeń tamtego . Nie jest to coś tragicznego żeby wstawiać negatywną ocenę ale dobrej też nie wstawię. Typowa produkcja telewizyjna i tyle.

ocenił(a) film na 10

są gusta i gusciki, ja osobiscie dawno nie dałęm filmowi 10/10 a według mnie ten film zasluguje na to i powinno sie go pokazywac na zajeciach w szkole zamist pana tadeusza... moze nie bylo by takich problemow wcale lub napewno mniej...

użytkownik usunięty
karlwerner

Owszem i z tym się zgadzam. Zamiast puszczać głupie filmy powinni puszczać właśnie ten.