PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=143194}

Pif-Paf! Jesteś trup!

Bang, Bang, You're Dead
2002
7,6 19 tys. ocen
7,6 10 1 18941
8,0 4 krytyków
Pif-Paf! Jesteś trup!
powrót do forum filmu Pif-Paf! Jesteś trup!

szukam scenarjusz do sztuki Pif-Paf! Jesteś trup!ale w jezyku polskim ma ktos moze z was bo chetnie przeczytam go

użytkownik usunięty

jezeli ktos kiedys bedzie potrzebowal to jetsm juz w jej posiadaniu jak cos pisac na wojtek209@wp.pl

ocenił(a) film na 7

pilnie poszukuje scenaruisza do sztuki pif paf jestes frup w jezyku polskim. jesli ktos bylby w posiadaniu takiego scenariusza to prosze bardzo o przeslanie go na adres mailowy: MarcinAugustyn@poczta.fm

z gory dziekuje.

ocenił(a) film na 8

Ja też bardzo proszę. Email: kaasia91@tlen.pl

ocenił(a) film na 10

bardzo mi zależy na tym scenariuszu.... Proszę prześlij mi go na lilo3@amorki.pl ...z gory dziex

ocenił(a) film na 10

Hey, czy mógłbyś byc tak uprzejmy i wysłać mi ta sztukę na adres: heyviolet@wp.pl ? Z góry dziekuję :)

Mogłabym prosić o wysłanie? Mail: sylwiapl(at)poczta.onet.pl
Dziękuję ;]

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

pilnie potrzebuję ten scenariusz, błagam o wysłanie na mada.123@interia.pl

użytkownik usunięty
onaa6

już wysłałem :)

w razie problemów pisz:)

Bardzo proszę o ten scenariusz,jeśli byś mógł wyślij na adres -gosiab00@wp.pl z góry dziękuję:)

ocenił(a) film na 9

Proszę uprzejmie o przesłanie scenariusza. Oczywiście jeśli to wciąż aktualne ;) fantasmagoria2809@gmail.com
Z góry wielkie dzięki!

fantas_magoria

Możesz mi wysłać ten scenariusz, byłbym bardzo wdzięczy :) kurama9ogoniasty@gmail.com

bardzo mi zależy na scenariuszu, jeżeli mógłbyś, to proszę o wysłanie go na adres: malaola13@wp.pl Z góry dziękuję.

consectatrix

posiadasz scenariusz w języku polskim? mi też by bardzo zależało, mój adres mary-kate@aster.pl bardzo proszę o wysłanie i dziękuję:)

ocenił(a) film na 10

Jesli mozesz wyslij na Fargo_666@o2.pl z gory dziekuje

ocenił(a) film na 10
Fargo666

jesli mozesz to wyslij i mi agalu@onet.eu

bardzo mi zależy na tym scenariuszu ,jeżeli mogł bys prześlesz mi go na zielona_mk@o2.pl ?
z gory dziekuje ;]

ja też bardzo bym prosiła o scenariusz- anonimowa502@op.pl

Również bardzo proszę o przesłanie na green_eyed_girl_17@o2.pl

I ja bym prosił, jeśli ktoś ma: yaten_nyo@o2.pl

yaten_nyo

dzieki wielkie, dotarlo ^^

blabla, za krótki.

yaten_nyo

można prosić o snenariusz Rafalaker7@wp.pl

Rafalaker7

................dzieki za przesłanie ... pozdro.

ocenił(a) film na 10

Ja też proszę o przesłanie scenariusza w języku polskim na meila s_olbrycht@op.pl

ocenił(a) film na 9

i ja bardzo proszę rafix16@gmail.com

Jeśli masz takowy scenariusz to wyślij mi go na :
madonnarlz@wp.pl
Z gory dziekuje

ocenił(a) film na 10

Wczoraj tj. 10,05,2008 wystawialiśmy z naszą szkołą tą sztukę. Grałam jedną z bohaterek Jessie. Generalnie sztuka jest zajebista!!!

użytkownik usunięty
kuszetka

a masz moze jakis film z tej sztuki bo bym zobaczyl jewzcze nie widzialem w polskiej wersji jezykowaj!!

ocenił(a) film na 10

Filmu chyba nie mamy, jak już to będa jakies zdjecia :) Bedziemy wystawiac ta sztuke jeszcze 2 razy w Poznaniu. W czerwcu na festiwalu teatralnym na Malcie :) Jak chcesz wpadaj :P

użytkownik usunięty
kuszetka

z Gdańska troche daleko:)

ocenił(a) film na 10

chrismukah@wp.pl bardzo bym prosil.

użytkownik usunięty
Fred_8

poszlo:)

użytkownik usunięty

prośby o scenariusz wysyłajcie na pw. albo na e-maila

Jeżeli ktoś jeszcze przeczyta tę wiadomość. To ja też baaardzo bym prosiła o przesłanie mi scenariusza "Pif-Paf! Jesteś trup!"
Mój adres to debcia__93@op.pl.
Z góry dzięki! :)

Dzięki Wojtek, jestem dłużnikiem :) Sztukę czyta się bardzo dobrze i szybko. Aż nachodzi chęć wystawienia jej z dzieciakami w szkole.

Byłbym wdzięczny za przesłanie scenariusza na serius.sam@wp.pl

ocenił(a) film na 10
Mefisto_11

bardzo prosiłabym(jeżeli to nie problem) o scenariusz. Mój e-mail : magcze2@wp.pl

Z góry dziękuję

użytkownik usunięty
Yael__

Yael__ mam nadzieje ze wyslalem :)

Byłabym dozgonnie wdzięczna,mój email: anette10@vp.pl Pozdrawiam i z góry dziękuję:)

użytkownik usunięty
_Tanya_

juz wyslalem :)

w razie problemow pisz:)

ocenił(a) film na 10

ja też bym bardzo prosiła. zastanawiam się nad wystawiniem tego. buffyrulez@onet.eu

Czy mógłbym prosić także o scenariusz do tej sztuki ?
sewar12@interia.pl

Z góry dziękuję :)

czy też mogłabym prosić o przesłanie scenariusza? z góry dziękuję :). juliee@gazeta.pl

albo może niech ktoś wrzuci ten scenariusz na jakąś stronę (np. rapidshare.com) i zamieści tu linka, to nie będzie potrzeby co chwilę komuś tego wysyłać i każdy kto będzie chciał to sam sobie ściągnie :)

użytkownik usunięty
juliee_

juz wyslalem a wlasciwie dopiero:P mam nadzieje ze wszystko dziala:)

Dziękuję ślicznie :). Wszystko działa, chociaż na początku nie wiedziałam jakim programem to otworzyć ze względu na nietypowy format pliku. Okazuje się, że Word wystarczy :)

użytkownik usunięty
juliee_

zaden problem:) to byl AbiWord a plik nietypowy bo korzystam z Ubuntu...

ocenił(a) film na 10

Wystawiałam już tą sztukę ze swoja szkołą 4 razy :) Przedstawienie jak najbardziej cieszy się powodzeniem, robi wrażenie :)

ocenił(a) film na 10
kuszetka

Nie znudził wam sie jeszcze scenariusz :PP Moje koło teatralne wystawia tę sztukę w tym roku po raz pierwszy. Jak dałam pani scenariusz to była zachwycona. My tylko pozmienialiśmy imiona na polskie odpowiedniki.
PS a ty kogo grasz bo ja Katie :P

ocenił(a) film na 10
Violet

Głupio,że zmieniacie imiona na polskie. Sztuka, to sztuka i nie powinno się jej zmieniać. Ja gram Jessie :) A co do tego czy nam się znudziło, to nie. Uwielbiamy grać na scenie i to się nigdy nie nudzi, bo występowanie przed publicznością w teatrze jest wspaniałym przeżyciem :) Dlatego pytanie czy nam się nie znudziło uważam za głupie :/

ocenił(a) film na 10
kuszetka

Naszą koncepcją było przeniesienie tego na polskie realia. A co do tego pytania, to był to zwyczajny sarkazm...