szukam scenarjusz do sztuki Pif-Paf! Jesteś trup!ale w jezyku polskim ma ktos moze z was bo chetnie przeczytam go
jezeli ktos kiedys bedzie potrzebowal to jetsm juz w jej posiadaniu jak cos pisac na wojtek209@wp.pl
pilnie poszukuje scenaruisza do sztuki pif paf jestes frup w jezyku polskim. jesli ktos bylby w posiadaniu takiego scenariusza to prosze bardzo o przeslanie go na adres mailowy: MarcinAugustyn@poczta.fm
z gory dziekuje.
bardzo mi zależy na tym scenariuszu.... Proszę prześlij mi go na lilo3@amorki.pl ...z gory dziex
Hey, czy mógłbyś byc tak uprzejmy i wysłać mi ta sztukę na adres: heyviolet@wp.pl ? Z góry dziekuję :)
Proszę uprzejmie o przesłanie scenariusza. Oczywiście jeśli to wciąż aktualne ;) fantasmagoria2809@gmail.com
Z góry wielkie dzięki!
bardzo mi zależy na scenariuszu, jeżeli mógłbyś, to proszę o wysłanie go na adres: malaola13@wp.pl Z góry dziękuję.
posiadasz scenariusz w języku polskim? mi też by bardzo zależało, mój adres mary-kate@aster.pl bardzo proszę o wysłanie i dziękuję:)
bardzo mi zależy na tym scenariuszu ,jeżeli mogł bys prześlesz mi go na zielona_mk@o2.pl ?
z gory dziekuje ;]
Ja też proszę o przesłanie scenariusza w języku polskim na meila s_olbrycht@op.pl
Wczoraj tj. 10,05,2008 wystawialiśmy z naszą szkołą tą sztukę. Grałam jedną z bohaterek Jessie. Generalnie sztuka jest zajebista!!!
a masz moze jakis film z tej sztuki bo bym zobaczyl jewzcze nie widzialem w polskiej wersji jezykowaj!!
Filmu chyba nie mamy, jak już to będa jakies zdjecia :) Bedziemy wystawiac ta sztuke jeszcze 2 razy w Poznaniu. W czerwcu na festiwalu teatralnym na Malcie :) Jak chcesz wpadaj :P
Jeżeli ktoś jeszcze przeczyta tę wiadomość. To ja też baaardzo bym prosiła o przesłanie mi scenariusza "Pif-Paf! Jesteś trup!"
Mój adres to debcia__93@op.pl.
Z góry dzięki! :)
Dzięki Wojtek, jestem dłużnikiem :) Sztukę czyta się bardzo dobrze i szybko. Aż nachodzi chęć wystawienia jej z dzieciakami w szkole.
bardzo prosiłabym(jeżeli to nie problem) o scenariusz. Mój e-mail : magcze2@wp.pl
Z góry dziękuję
ja też bym bardzo prosiła. zastanawiam się nad wystawiniem tego. buffyrulez@onet.eu
czy też mogłabym prosić o przesłanie scenariusza? z góry dziękuję :). juliee@gazeta.pl
albo może niech ktoś wrzuci ten scenariusz na jakąś stronę (np. rapidshare.com) i zamieści tu linka, to nie będzie potrzeby co chwilę komuś tego wysyłać i każdy kto będzie chciał to sam sobie ściągnie :)
Dziękuję ślicznie :). Wszystko działa, chociaż na początku nie wiedziałam jakim programem to otworzyć ze względu na nietypowy format pliku. Okazuje się, że Word wystarczy :)
Wystawiałam już tą sztukę ze swoja szkołą 4 razy :) Przedstawienie jak najbardziej cieszy się powodzeniem, robi wrażenie :)
Nie znudził wam sie jeszcze scenariusz :PP Moje koło teatralne wystawia tę sztukę w tym roku po raz pierwszy. Jak dałam pani scenariusz to była zachwycona. My tylko pozmienialiśmy imiona na polskie odpowiedniki.
PS a ty kogo grasz bo ja Katie :P
Głupio,że zmieniacie imiona na polskie. Sztuka, to sztuka i nie powinno się jej zmieniać. Ja gram Jessie :) A co do tego czy nam się znudziło, to nie. Uwielbiamy grać na scenie i to się nigdy nie nudzi, bo występowanie przed publicznością w teatrze jest wspaniałym przeżyciem :) Dlatego pytanie czy nam się nie znudziło uważam za głupie :/