nie nie, chodzi mi o piosenke jak oni "kreca bączki" samochodem :) w tym lesie... leci w tle taki kawalek i nie mam pojecia jaki ma tytul.
Wydaje mi się, że to Guano Apes, ale tytułu nie pamiętam :). Szukaj a znajdziesz:P.
to jest spis utworów więc to któryś z nich ;)
# "My Own Prison"
Performed by Creed
# "Spill Me"
Performed by Project 86
# "Away"
Performed by Brian Tyler
# "Runaway Train"
Performed by Oleander
# "Washed Away"
Performed by The Tender Idols
# "Mourning The Children"
Performed by Johnny Klimek
# "The Tough Guys"
Performed by Johnny Klimek
# "Shoveling Sons"
Performed by Radar Brothers
# "Damaged"
Performed by Aeon Spoke
# "On A Misson"
Performed by Sucker Pump
# "Burn"
Performed by Elemental
# "Angy, Young and Poor"
Performed by Anti-Flag
Ja bym na Twoim miejscu poszukała w piosenkach Guano Apes, bo ten utwór brzmiał jak ich :). Powodzenia, Jak znajdziesz to napisz tu:).
A jesteś pewna ze to nie jest Anti-flag - angry, young, and poor? Bo ja mam wrażenie, że to mogło byc to, aczkolwiek nie dam sobie głowy uciąć ;) masz moze gdzies tą scene? byłoby łatwiej. Pozdrawiam.
nie jestem "pewny" :> ale sprawdze :> a co do guano apes to moze i podobne ale glos nie pasuje za bardzo :> szukam dalej :D
Też mi wokal nie pasował, za bardzo męski ;). Aczkolwiek powodzenia w szukaniu, ja już nawet nie pamietam za bardzo tej piosenki :). Musialabym mieć ta scene, a film nie chce sie sciagnac :).
No to mamy problem... Bo jak wczesniej sciagałam soundtrack to tez sie ta piosenka nie ściągnęła... Nawet nie wiem czy sie znalazła...
http://pl.youtube.com/watch?v=mgByxNiXfaw&feature=related ----> tutaj jest fragment filmu z ta piosenke (gdzieś koło 5 minuty)
dostałam tę piosenkę od konieczyny, wsadziłam na youtube, co to by była ogólnie dostępna :)
http://youtube.com/watch?v=GHldo4IR_9U
no to super, jakos wspolnymi silami udalo sie znalezc ta piosenke :D a teraz jakby ktos byl taki mily i mi ja wyslal :D bulletproofff@gmail.com ;) thx.
probowalam sciagnac z tej stronki ktora jest tam podana ale sie nie da, taka przynajmiej wyskakuje informacja, nawet po zalogowaniu, po za tym gdybym nie sprobowala innych sposobow najpierw to nie prosilabym o to zeby ktos mi to wyslal, ktos kto nie ma takich problemow jak ty
No tak właśnie - uroki tych przeklętych serwerów. Dobrze, że chociaż 5 osobom się udało :P