Pingwiny z Madagaskaru

Penguins of Madagascar
2014
6,8 91 tys. ocen
6,8 10 1 90848
6,2 14 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum filmu Pingwiny z Madagaskaru

Tragedia

ocenił(a) film na 8

17.03 marca film ma na świecie premierę BD/DVD, a u nas jeszcze w kinach go nie było... Gdyby nie to, że tu KONIECZNY jest dubbing, już dawno bym go spiracił, proszę pana genialnego polskiego dystrybutora.

ocenił(a) film na 5
lifter67

dystrybutor nastawia się na zysk i czeka na ferie zimowe żeby rodzice przyszli do kina z dzieciakami

ocenił(a) film na 8
krupy

Mógł się nastawić na ferie świąteczne :)

ocenił(a) film na 8
lifter67

Jak wytresować smoka 2. Dokładnie to samo: 16 maja premiera światowa, 20 czerwca premiera w Polsce. Nie potrzeba świąt, ferii czy innych cudów wianków - dobry film się sprzeda zawsze i wszędzie. Ja nie wytrzymałem, spiraciłem, film był spoko, a teraz poczekam na premierę na błękitnym krążku. Na mnie leniwe kina nie zarobią.

lifter67

wiesz zawsze premiera dvd/bluray może zostać przełożona...no u nas tak jest Polska jest krajem zacofanym ale imperial ktory to ma wydawac daje z czasem filmy to zalezy niektore sa wczesniej niektore pozniej

ocenił(a) film na 8
jacobs1983

Jestem pechowcem, gdyż mnóstwo filmów, które bardzo chciałem zobaczyć, miało w Polsce kilkumiesięczne opóźnienia. Sweeney Todd trzy miesiące, pierwszy Hobbit miesiąc, Grand Budapest Hotel prawie dwa miesiące, Prometeusz miesiąc. Cholera człowieka bierze.

jacobs1983

Polska nie jest zacofanym krajem. .__.

Blaxi

oj jest.....

jacobs1983

Oj nie.

Blaxi

to twoje zdanie moje jest inne i uszanuj to

jacobs1983

Skoro naprawdę tak uważasz to wypieprzaj z tego kraju. ._.

Blaxi

ja lubie ten Kraj mam prawo mieć swoje zdanie a ty tak sie nie nerwuj ponieważ nie masz wpływu na to co mam na myśli

jacobs1983

Ja Ci tylko radę daję.

ocenił(a) film na 7
Blaxi

No przecież Polska nie jest wcale zacofana -,- Weź nie gadaj głupot

Malinowak

jest zacofana Polska to moje zdanie masz inne ok twoja sprawa

Blaxi

nie musisz to moje zdanie i go nie zmienie....

jacobs1983

Ale po co się tak denerwujesz?

Blaxi

ja nie tylko ty i zakoncz ten temat

jacobs1983

Czemu uciekasz od dyskusji? :<

Blaxi

Koniec tematu zamykam to....

jacobs1983

Niby zamknąłeś, a ja nadal mogę pisać. :<

ocenił(a) film na 5
Blaxi

dyskusja naprawdę... na wysokim poziomie ;o

ocenił(a) film na 5
Nefertete

A Polska w wielu kwestiach jest zacofana mentalnie oraz produkcyjnie, więc co do tego trzeba przyznać ralcję, ale fakt, że ktoś jest realistą i dostrzega problemy nie jest powodem aby kazać mu "wypierdalać z tego kraju" trochę kultury.

Nefertete

Nie napisałam "wypierdalać". Ja jestem kulturalna i nie przeklinam. :<

Nefertete

napisała wypieprzaj w sumie to jest prawie to samo slowo

jacobs1983

Okej, czy tylko mnie wkurzają te zielone kropki przy avatarach, czy Ciebie też?

Blaxi

skad te pytanie? zielona kropka jest po to ze jestes dostepna/dostepny

jacobs1983

Wiem po co to jest, ale wygląda okropnie.

jacobs1983

Opinia to jedno, fakty to drugie. Polska to kraj rozwinięty i twoje fochy tego nie zmienią.

jacobs1983

Coś ci się pomieszało! Nikt normalny tak nie uważa. Każdy wie, że zacofane kraje są na wschód od Polski.

czomo12

Myśl co chcesz:)

ocenił(a) film na 4
jacobs1983

Zależy w jakim sensie jest zacofana Polska...
Gry i sporo filmów są produkowane (wytłaczane) w Polsce i to nawet nieraz z 3-4 miesięcznym wyprzedzeniem, najdziwniejsze jest to, że po premierze dopiero po półrocznym zaleganiu w magazynach wychodzą na rynek...

Zythaar

Ogólnie o tym piszę wytłaczane owszem ale stoją w magazynach i czekają na premierę i to jeszcze opóźnioną a o filmach w kinach nie wspomnę jak Polska wydaje chodzi o dystrybucje kinową np film pt oculus w Usa premiera była tamten rok u nas koniec marca tego roku

jacobs1983

sorry to był rok 2013 w Usa http://www.filmweb.pl/film/Oculus-2013-655542